Εκπομπή, “Γλυκιές Εμπειρίες” 04-06-2012 Εκπομπή, “Γλυκιές Εμπειρίες” 04-06-2012
1η εκπομπή. Μια γενική προσέγγιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, τι είναι ο Διαβήτης τύπου Ι, τα συμπτώματα του, πως ζει κάποιος με τον Διαβήτη Εκπομπή, “Γλυκιές Εμπειρίες” 04-06-2012

Από Δευτέρα 4 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα, 22.00 – 00.00 ξεκινάει στο www.mindradio.gr μια εκπομπή με θέμα τον Σακχαρώδη Διαβήτη και σκοπό έχει να ενημερώσει τον κόσμο για αυτή την πάθηση και τα κενά επικοινωνίας που επικρατούν. Αφορά ανθρώπους που πάσχουν από διαβήτη αλλά και αυτούς που έχουν κάποιον με διαβήτη στο περιβάλλον τους.

O τίτλος της εκπομπής θα είναι: «Γλυκές Εμπειρίες» και θα την παρουσιάσουν ο Κωνσταντίνος μαζί με την Δέσποινα, άνθρωποι που έχουν Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου Ι, περισσότερα από 20 χρόνια και παρακολουθούν ομάδες εκμάθησης του Διαβήτη, για 9 χρόνια περίπου στον Ευαγγελισμό, επίσης είναι μέλη του Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών (ΣΥΝΕΔ), ο οποίος υποστηρίζει την εκπομπή.

Το θέμα της πρώτης εκπομπής, θα είναι μια γενική προσέγγιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, τι είναι ο Διαβήτης τύπου Ι, τα συμπτώματα του, πως ζει κάποιος με τον Διαβήτη κ.ά.

Σας περιμένουμε!

Την εκπομπή μας μπορείτε να την ακούσετε ζωντανά κάθε Τετάρτη στις 20.00 πατώντας εδώ: http://www.mindradio.gr/play.php?p=nwr

Επίσης μπορείτε να συμμετέχετε ζωντανά μέσα από το chat του σταθμού από εδώ:http://mindradio.gr/chatwindow.php

Join Our Page: www.facebook.com/Mindradio.gr
Follow us on Twitter: http://twitter.com/#!/MindradioGR

Εκπομπή Γλυκιές Εμπειρίες, 4-6-12 by Glykouli Gr on Mixcloud

Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares