Εκπομπή, "Γλυκιές Εμπειρίες" 04-06-2012

1η εκπομπή. Μια γενική προσέγγιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, τι είναι ο Διαβήτης τύπου Ι, τα συμπτώματα του, πως ζει κάποιος με τον Διαβήτη

Από Δευτέρα 4 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα, 22.00 – 00.00 ξεκινάει στο www.mindradio.gr μια εκπομπή με θέμα τον Σακχαρώδη Διαβήτη και σκοπό έχει να ενημερώσει τον κόσμο για αυτή την πάθηση και τα κενά επικοινωνίας που επικρατούν. Αφορά ανθρώπους που πάσχουν από διαβήτη αλλά και αυτούς που έχουν κάποιον με διαβήτη στο περιβάλλον τους.
O τίτλος της εκπομπής θα είναι: «Γλυκές Εμπειρίες» και θα την παρουσιάσουν ο Κωνσταντίνος μαζί με την Δέσποινα, άνθρωποι που έχουν Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου Ι, περισσότερα από 20 χρόνια και παρακολουθούν ομάδες εκμάθησης του Διαβήτη, για 9 χρόνια περίπου στον Ευαγγελισμό, επίσης είναι μέλη του Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών (ΣΥΝΕΔ), ο οποίος υποστηρίζει την εκπομπή.
Το θέμα της πρώτης εκπομπής, θα είναι μια γενική προσέγγιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, τι είναι ο Διαβήτης τύπου Ι, τα συμπτώματα του, πως ζει κάποιος με τον Διαβήτη κ.ά.
Σας περιμένουμε!
Την εκπομπή μας μπορείτε να την ακούσετε ζωντανά κάθε Τετάρτη στις 20.00 πατώντας εδώ: http://www.mindradio.gr/play.php?p=nwr
Επίσης μπορείτε να συμμετέχετε ζωντανά μέσα από το chat του σταθμού από εδώ:http://mindradio.gr/chatwindow.php
Join Our Page: www.facebook.com/Mindradio.gr
Follow us on Twitter: http://twitter.com/#!/MindradioGR

Εκπομπή Γλυκιές Εμπειρίες, 4-6-12 by Glykouli Gr on Mixcloud

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 09-10-2013

Η γλυκιά παρέα μαζί με τον φίλο Ιορδάνη Θωμαΐδη μας ενημερώνουν για θέματα υπογλυκαιμίας, μας συντροφέυουν με αγαπημένες μουσικές και μας δίνουν τις «γλυκιές» αστρολογικές προβλέψεις τους. Πατήστε εδώ και ακούστε τηςν εκπομπή. 

Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 06-02-2013

Μαζί μας θα είναι μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία η κα πρόεδρος της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ Αθανασία Καρουνου και ο κος πρόεδρος της ΕΛΟΔΙ Αριστείδης Ράπτης, για να μας ενημερώσουν από πρώτο χέρι όσα συμβαίνουν σήμερα και αφορούν τον Διαβήτη μας αλλά και τα προβλήματα που έχουμε με το κράτος πρόνοιας. Στην παρέα μας θα είναι επίσης η κα Ρούλα Λαγιου και ο κος Κώστας Βουκελατος.