Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 13-2-2013

Θέμα: Σχέση κράτους πρόνοιας vs διαβητικοί Καλεσμένοι της σημερινής εκπομπής η Αθανασία Καρούνου ( Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ), Ο Αριστείδης Ράπτης (ΕΛ.Ο.ΔΙ) και η Ρούλα Λάγιου (ΣΥ.ΝΕ.Δ).Διαβάστε το Newsletter της εκπομπής
Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 01-05-2013 - Glykouli.Gr

Newsletter:
Και λέω…!!! Δεν θέλω ρε αδερφέ να μπω ξανά στην διαδικασία, να μάθω εγώ τι σημαίνει αυτό που άλλαξε και μετά να πάω να εξηγήσω πως πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους oι υπεύθυνοι.
Δεν θέλω να ασχολούμαι με την λογική του παραλόγου που ακολουθούν.
Βαρέθηκα…
Βαρέθηκα να αλλάζουν τους νόμους και τους κανονισμούς σαν τα πουκάμισα και τις γραβάτες τους…
Θέλω να κάνω κάτι… κάτι που θα τους αναγκάσει να με δουν σαν Έλληνα πολίτη με όλα τα δικαιώματα που έχουν αναγνωρισθεί από τη Βουλή της χώρας μου… σαν έναν άνθρωπο με χρόνια πάθηση, υπεύθυνο, που ξέρει τι χρειάζεται το έχει πληρώσει και το ζητάει για να αντιμετωπίσει την πάθηση του αλλά φοβάμαι… φοβάμαι να πάω μόνος μου, όχι γιατί μπορεί να με πλακώσουν στις κλωτσιές, η να με τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί και να με πετάξουν σε κανένα μπουντρούμι. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι δεν θα καταφέρω τίποτα! Γιατί από εκεί που το ζητάω δεν με ακούν και ο κόπος μου θα πάει χαμένος, άσε τις κλωτσιές και την πίσσα με τα πούπουλα που θα με αλείψουν….
Γι΄αυτό φωνάζω και εσένα ρε φίλε που περνάς τα ίδια… να φωνάξουμε μαζί γιατί έτσι η φωνή μας θα έχει διπλάσια, η τριπλάσια δύναμη. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα έχει πολλαπλάσια ένταση! και τότε θα μας ακούσουν, όπως μας άκουσε αυτός ο καλός δικαστικός ο οποίος κάνει θετικές προς εμάς κινήσεις !!!”

Αυτά και πολλά ακόμα, θα συζητήσουμε στην σημερινή εκπομπή μας 13/2/2013 Γλυκιες Εμπειρίες μέσα από τον ιντερνετικο σταθμό μας «www.MindRadio.gr» από της 8-10 το βράδυ.
Καλεσμένοι θα είναι η Πρόεδρος της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ κα Αθανασία Καρουνου ο Πρόεδρος της ΕΛΟΔΙ κος Αριστείδης Ράπτης και η υπόλοιπη γλυκιά παρείτσα μας, Κώστας Βουκελάτος, Ρούλα Λάγιου, Δέσποινα Πατιού και φυσικά ο Κωνσταντίνος.
Την εκπομπή μας μπορείτε να την ακούσετε ζωντανά κάθε Τετάρτη στις 20.00 πατώντας εδώ: http://www.mindradio.gr/play.php?p=nwr
Επίσης μπορείτε να συμμετέχετε ζωντανά μέσα από το chat του σταθμού από εδώ: http://mindradio.gr/chatwindow.php

Εκπομπή Γλυκιές Εμπειρίες, 13/02/13 by Glykouli Gr on Mixcloud

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 29-01-2014 - Glykouli.Gr
Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 29-01-2014

Θέμα :  «Διαβήτης και Κατάθλιψη »
Στην εκπομπή  «Γλυκές Εμπειρίες» Τετάρτη 29/1/14 ώρα 20:00 - 22:00 θα μιλήσουμε για το διαβήτη και τις ψυχολογικές συνέπειες του. Τι γνωρίζουμε, τι γνωρίζει η ιατρική για την “ζημιά” που κάνει ο διαβήτης στο κεφάλι, στην ψυχή, στο συναίσθημα; Πατήστε εδώ για να ακούσετε την εκπομπή

Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 22-01-2014 - Glykouli.Gr
Περισσότερα

Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 22-01-2014

ΘΕΜΑ : «διαβήτης και εκπαίδευση / ομάδες εκπαίδευσης»
Στην εκπομπή «Γλυκιές Εμπειρίες» Τετάρτη 22/01/14 θα μιλήσουμε για την αναγκαιότητα εκπαίδευσης σχετικά με το Σακχαρώδη Διαβήτη και τις ομάδες εκπαίδευσης.Καλεσμένη μας η γνωστή Ενδοκρινολόγος- Διαβητολόγος κα Γεωργία Κάσση.

Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 06-11-2013 - Glykouli.Gr
Περισσότερα

Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 06-11-2013

Καλεσμένος της σημερινής μας εκπομπής ο Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Χάρης Δημοσθενόπουλος. Θα απαντήσει στις ερωτήσεις μας, θα λύσει τις απορίες μας και θα δώσει χρήσιμες διατροφικές συμβουλές σε όσους πάσχουν απο σακχαρώδη διαβήτη.