Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 20-03-2013

Θέμα: «Συνεχής Καταγραφή» Έχουμε καλεσμένο τον ενδοκρινολόγο Ιατρό, Διευθυντή του Ενδοκρινολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός κ.Χαράλαμπο Βασιλόπουλο.Πατήστε εδώ να διαβάσετε το newsletter της εκπομπής    
Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 20-03-2013 - Glykouli.Gr

Δεν λέω μου αρέσει να βλέπω φωτογραφίες! Μου θυμίζουν στιγμές που έχουν περάσει από την Ζωή μου, άλλες καλές, άλλες άσχημες. Μου αρέσει που πάω πίσω και προσπαθώ να θυμηθώ τι έγινε τότε! πολλές φορές φτιάχνω και μια λίγο διαφορετική ιστοριουλα επειδή δεν θυμάμαι καλά τα γεγονότα, έτσι για να νιώσω όπως θέλω εγώ λίγο η πολύ καλύτερα δηλαδή.
Πιστέψτε με τις περισσότερες φορές τα καταφέρνω! βγάζω από την εικονική ιστοριουλα μου τις κακές στιγμές δίνοντας προσοχή στις καλές και έτσι νιώθω πιο όμορφα και εν πάσι περιπτώσει στο χρονικό κενό που μεσολαβεί βάζω εγώ ότι θέλω για να με κάνει να νιώσω όπως θέλω εγώ!
Ελα τώρα που κάποια στιγμή ήρθαν τα video το θυμόσαστε ?
Θυμάστε τότε που μπήκαν τα video στην Ζωή μας τότε που σχεδόν όλοι κυκλοφορούσαμε με μια κάμερα στο χέρι για να αποθανατίσουμε τις στιγμές που πέρασαν από την Ζωή μας ?
Τότε δεν είχαμε στο νου μας ότι δεν αποθανατίζαμε τις στιγμές μας αλλά την ιστορία μας!
Κάθε φορά που βλέπω μια video ταινία από την Ζωή μου διαπιστώνω ότι δεν έχω το περιθώριο πια να φτιάξω την δικιά μου εικονική ιστοριούλα… διότι δεν υπάρχει χρονικό κενό που εγώ θα καλύψω με τον νου μου διότι είναι όλες οι στιγμές εκεί και μου θυμίζουν τα πάντα, ότι ακριβώς έγινε στο παρελθόν!, έτσι δέχομαι την πραγματικότητα του τότε.
Το σημαντικό όμως είναι ότι μου έδινε το δικαίωμα να βλέπω τι έκανα και όχι μόνο! μου παρείχε το δικαίωμα να αντιλαμβάνομαι και τα αποτελέσματα των πράξεων μου, ώστε εγώ να τα χρησιμοποιήσω με πιο σωστό τρόπο εφόσον γνωρίζω..! (???)
Τώρα αν τις διαφορές μεταξύ μιας φωτογραφίας και ενός Video τις συνδέσουμε με τον Διαβήτη μας θα έχουμε μια καλύτερη αντίληψη ως προς το ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας μέτρησης με το ζαχαρομετρο σε σχέση με την συνεχή καταγραφή.
Τα ερωτήματα πολλά, οι εμπειρίες λίγες, οι ευθύνες για αυτό…?
Πιστεύω να καταλάβατε το θέμα της εκπομπής μας, είναι η συνεχής καταγραφή, με τα πλεονεκτήματα τα μειονεκτήματα, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτοί που θέλουν να έχουν συνεχή καταγραφή και δεν μπορούν.. στην χώρα μας !
Σήμερα στην παρέα της εκπομπής μας Γλυκιές Εμπειρίες που μεταδίδεται κάθε Τετάρτη βράδυ από τις 8-10 μμ μέσα από τον ιντερνετικο ραδιοφωνικό σταθμό MindRadio.gr , έχουμε καλεσμένο τον Ενδοκρινολόγο Ιατρό, Δ/ντη του ενδοκρινολογικού τμήματος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός κ. Χαράλαμπο Βασιλόπουλο.
Θα είναι μαζί μας για να μας μεταφέρει την γνώση του αλλά και για να απαντήσει στις ερωτήσεις όλων μας, στο μεγάλο θέμα που λέγετε Συνεχής Καταγραφή.
Tην εκπομπή μας μπορείτε να την ακούσετε από τον ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό Mind Radio.gr κάνοντας κλικ εδώ : http://www.mindradio.gr/play.php?p=nwr
Επίσης μπορείτε να πάρετε μέρος ζωντανά με τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας μέσα από το chat του σταθμού κάνοντας κλικ εδώ : http://mindradio.gr/chatwindow.php
 

Εκπομπή Γλυκιές Εμπειρίες, 20/03/13 by Glykouli Gr on Mixcloud

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 01-05-2013 - Glykouli.Gr
Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 13-03-2013

Θέμα: «Σχέση κράτους Πρόνοιας vs διαβητικοί part 2»
Με τη βοήθεια της κ. Ελένης Μπαρμπαλιά, στέλεχος της ΕΣΑΜΕΑ θα φωτίσουμε τις σκοτεινές γωνίες και τρύπες που υπάρχουν.Πατήστε εδω να διαβάσετε το newsletter της εκπομπής

Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 06-02-2013

Μαζί μας θα είναι μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία η κα πρόεδρος της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ Αθανασία Καρουνου και ο κος πρόεδρος της ΕΛΟΔΙ Αριστείδης Ράπτης, για να μας ενημερώσουν από πρώτο χέρι όσα συμβαίνουν σήμερα και αφορούν τον Διαβήτη μας αλλά και τα προβλήματα που έχουμε με το κράτος πρόνοιας. Στην παρέα μας θα είναι επίσης η κα Ρούλα Λαγιου και ο κος Κώστας Βουκελατος.