Ανάκληση ορισμένων ΠΑΡΤΙΔΩΝ των δεξαμενών ινσουλίνης Medtronic MiniMed μοντέλα MMT-326A και MMT-332A

Η Medtronic θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι η Medtronic MiniMed ανακαλεί οικειοθελώς συγκεκριμένες κατασκευαστικές παρτίδες δεξαμενών ινσουλίνης, μοντέλα MMT-326A και MMT-332A, που χρησιμοποιούνται με τις αντλίες ινσουλίνης Paradigm της εταιρείας μας. Ανακαλούμε αυτές τις δεξαμενές λόγω της πιθανότητας κάποιες δεξαμενές από τις παρτίδες αυτές να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο διαρροής. Μια διαρροή στη δεξαμενή ενδέχεται να οδηγήσει σε χορήγηση μικρότερης ποσότητας ινσουλίνης από την προοριζόμενη και, σε περίπτωση ύπαρξης απόφραξης στο σετ έγχυσης, η αντλία ενδέχεται να μην εκπέμψει συναγερμό.

Από την έρευνα που διενεργήσαμε προέκυψε ότι αυτή η αυξημένη πιθανότητα διαρροής στη δεξαμενή συνδέεται με μη φυσιολογική φθορά ενός κατασκευαστικού εργαλείου που σχετίζεται με την παραγωγή ενός στοιχείου που χρησιμοποιήθηκε στις επηρεαζόμενες παρτίδες των δεξαμενών. Πραγματοποιήσαμε επιπλέον δοκιμές και επιθεώρηση προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι δεξαμενές που παράγονται αυτήν τη στιγμή δεν θα παρουσιάσουν το ίδιο πρόβλημα.

Που θα βρείτε την ΠΑΡΤΙΔΑ σας
Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό ΠΑΡΤΙΔΑΣ στην πλαϊνή ετικέτα του κουτιού των δεξαμενών και στη συσκευασία κάθε μεμονωμένης δεξαμενής, όπως απεικονίζεται παρακάτω:

περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σχετικά άρθρα