Θέλετε γλυκό;… Προτιμήστε σοκολάτα!

Η σοκολάτα αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα τρόφιμα, που πέρα από τη γλυκιά απόλαυση

Όταν ακούμε τη λέξη σοκολάτα το μυαλό μας γεμίζει συναισθήματα απόλαυσης, αλλά και ενοχών… Η σοκολάτα αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα τρόφιμα, που πέρα από τη γλυκιά απόλαυση, κρύβει και οφέλη για την υγεία που δεν περνούν σε καμία περίπτωση απαρατήρητα… αρκεί να καταναλώνεται με μέτρο!

Η σοκολάτα είναι ένα από τα πιο θρεπτικά φυσικά προϊόντα. Δίνει ενέργεια και τόνωση, ενισχύει την πνευματική διαύγεια και περιέχει όλα τα μακροθρεπτικά συστατικά, δηλαδή υδατάνθρακες, λίπη και πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης, καθώς και μεγάλες ποσότητες καλίου, ασβεστίου, χαλκού, σιδήρου και μαγνησίου. Επίσης περιέχει μικρή ποσότητα καφεΐνης που λειτουργεί διεγερτικά στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Για όλους αυτούς τους λόγους η ΓΙΩΤΗΣ δημιούργησε τις Σοκολάτες Sweet & Balance με Stevia που κυκλοφορούν σε δύο τύπους, bitter και γάλακτος, καλύπτοντας κάθε γούστο και προτίμηση. Όπως όλα τα επιδόρπια της σειράς έτσι και οι Σοκολάτες Sweet & Balance με Stevia έχουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη και Γλυκαιμικό Φορτίο, δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά το φυσικό γλυκαντικό από το φυτό stevia* και μας δίνουν λίγες θερμίδες και περιορισμένα λιπαρά. Επιπλέον, η Bitter σοκολάτα είναι εμπλουτισμένη με φυτικές ίνες και η σοκολάτα γάλακτος είναι χωρίς λακτόζη. Συνδυάζοντας αυτά τα χαρακτηριστικά οι σοκολάτες Sweet & Balance είναι κατάλληλες και για διαβητικούς.

sinthesi-soko-sakoyla2.pngΕκτός από τις αγαπημένες μας πλάκες μπορούμε να απολαύσουμε τις σοκολάτες Sweet & Balance και σε mini σοκολατάκια, τα οποία χάρη στην εύχρηστη συσκευασία τους, μπορούμε να τα έχουμε πάντα μαζί μας. Ένα mini Σοκολατάκι Sweet & Balance καλύπτει τέλεια την επιθυμία μας για γλυκό, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθάει ακόμα περισσότερο να μην «ξεφεύγουμε» από το καθημερινό πρόγραμμα διατροφής.  

Τέλος, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις Σοκολάτες Sweet and Balance για να δημιουργήσουμε καταπληκτικά και πιο ισορροπημένα επιδόρπια που θα κερδίσουν όσους τα δοκιμάσουν.

Γνωρίστε όλη τη σειρά επιδορπίων Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ με Stevia και ενημερωθείτε στο site www.sweetandbalance.gr
 

 

*Stevia: φυσικό γλυκαντικό χωρίς θερμίδες;

Το γλυκαντικό από το φυτό stevia δεν μεταβολίζεται από τον ανθρώπινο οργανισμό και έτσι δεν παρέχει θερμίδες. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν αντικαθιστά τη ζάχαρη σε τρόφιμα, επιδόρπια και ροφήματα μειώνονται οι θερμίδες που προσλαμβάνουμε, χωρίς όμως να μειώνεται η γευστική ικανοποίηση. Έχει αναγνωριστεί ως απόλυτα ασφαλές συστατικό από όλους τους αρμόδιους φορείς παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής εμβέλειας.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα