Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 18-12-2013

Σήμερα καλεσμένη μας η γνωστή Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος κα Γεωργία Κάσση. Θα μιλήσουμε μαζί της για πολλά ενδιαφέροντα θέματα γύρω απο το διαβήτη. Πατήστε εδώ να ακούσετε την εκπομπή
Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 18-12-2013 - Glykouli.Gr

Σήμερα καλεσμένη μας η γνωστή Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος κα Γεωργία Κάσση. Θα μιλήσουμε μαζί της για πολλά ενδιαφέροντα θέματα. Η κα Κάσση διατέλεσε ως μόνιμη ενδοκρινολόγος καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια, ήταν από τις πιο αξιόλογες διαβητολόγους του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου του Βόλου και σήμερα βρίσκεται στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρας». Πατήστε εδώ για να ακούσετε την εκπομπή.
 

Εκπομπή Γλυκιές Εμπειρίες, 18/12/13 by Glykouli Gr on Mixcloud

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 26-02-2014 - Glykouli.Gr
Περισσότερα

Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 26-02-2014

Θέμα: «Γλυκά παιδιά και γονείς»
Ένα ραδιοφωνικό 2ωρο στις «Γλυκιές Εμπειρίες» όπου θα φιλοξενούμε δυο «γλυκά» παιδιά με τους γονείς τους, γιατί ποιος άλλος μπορεί να μιλήσει καλύτερα και ουσιαστικότερα για το πώς είναι να μεγαλώνεις «γλυκά παιδιά»; Διαβάστε εδω το Newsletter της εκπομπής.