Sierra Sandison: στέφθηκε βασίλισσα ομορφιάς φορώντας αντλία ινσουλίνης

«Μία αντλία ινσουλίνης δεν σε κάνει λιγότερο όμορφη» λέει η 20χρονη Sierra Sandison που στέφθηκε Miss Idaho φορώντας στα καλλιστεία την ιατρική συσκευή
Sierra Sandison
Sierra Sandison

Έδωσε δύναμη στους ανθρώπους που πάσχουν από διαβήτη Τύπου 1
«Μία αντλία ινσουλίνης δεν σε κάνει λιγότερο όμορφη» λέει η 20χρονη Sierra Sandison που στέφθηκε Miss Idaho φορώντας στα καλλιστεία την ιατρική συσκευή.
Η νέα βασίλισσα ομορφιάς έγινε ένα είδωλο για τις γυναίκες και τους άνδρες που πάσχουν από διαβήτη Τύπου 1, όπως η ίδια, που πήραν δύναμη βλέποντας τη να ανεβαίνει στη σκηνή με το μπικίνι της και την αντλία ινσουλίνης.
Η Sandison επικράτησε ανάμεσα σε 19 κορίτσια, ενώ τον Σεπτέμβριο θα διεκδικήσει το στέμμα ομορφιάς της Miss America. Μετά τη νίκη της, η ίδια μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της.
Όπως αποκάλυψε, ο διαβήτης της διαγνώστηκε το Φεβρουάριο του 2012, και η πρώτη της αντίδραση ήταν να προσποιηθεί ότι δεν συμβαίνει τίποτα.«Στην πραγματικότητα όμως, ήρθαν τα πάνω κάτω» είπε.
Με το να συμμετέχει σε διαγωνισμό ομορφιάς φορώντας την αντλία ινσουλίνης, ήθελε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα: «Ήθελα να πω σε όλους, είτε είναι διαβητικοί είτε όχι, ότι όλοι έχουμε κάτι που δεν μετριέται με τα στάνταρ της ομορφιάς. Αυτά που προβάλλουν τα Μέσα», είπε η Sandison.
Όσο για το πώς πήρε την απόφαση να συμμετέχει σε διαγωνισμό ομορφιάς; «Η ιδέα μου ήρθε όταν ανακάλυψα ότι η Nicole Johnson, που στέφθηκε Miss America το 1999, ήταν επίσης διαβητική και φόρεσε μία αντλία ινσουλίνης επίσης».
Η φωτογραφία που τη δείχνει να φορά την ιατρικό συσκευή έχει αποσπάσει περισσότερα από 4.000 likes και τα πλέον θετικά σχόλια στο facebook. Η υποστήριξη του κόσμου είναι πολύ ενθαρρυντική για εκείνη γιατί -όπως είπε-: «Δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστώ να ανεβάσω την φωτογραφία μου με μαγιό και αντλία ινσουλίνης, αλλά μου το ζητάνε άνθρωποι με το ίδιο πρόβλημα υγείας από όλη την Αμερική».
Πηγή: protothema.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα