Εγκρίθηκε η πληρωμή για το επίδομα πρόνοιας των μηνών Ιουλίου – Αυγούστου

Ο Υπουργός Εσωτερικών υπέγραψε την απόφαση σύμφωνα με την οποία κατανέμονται τα χρήματα σε δήμους της χώρας για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων.
προνοιακά επιδόματα
προνοιακά επιδόματα

Εγκρίθηκε η πληρωμή για το επίδομα πρόνοιας. Το ποσό των 119.650.883 ευρώ κατανέμει σε 64 δήμους της χώρας το υπουργείο Εσωτερικών, αποκλειστικά και μόνο για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους.
Σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, τα χρήματα κατανέμονται (από την ΚΑΠ) σε δήμους της χώρας, αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους αυτών, που αφορούν στους μήνες Ιούλιο- Αύγουστο έτους 2014, καθώς και στην παράταση χορήγησης προνοιακών επιδομάτων σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 8 του Ν. 4237/2014 (ΦΕΚ 36Α΄).
 
πηγή: dikaiologitika.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
κεπ προνοιακά επιδόματα
Περισσότερα

Διαδικασία απογραφής δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων από τα ΚΕΠ

Η απογραφή των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), αφορά τους δικαιούχους επιδομάτων αναπηρίας, απροστάτευτων παιδιών, ομογενών και στεγαστικής συνδρομής συνταξιούχων υπερηλίκων ΟΓΑ, είτε λαμβάνουν ένα ή περισσότερα επιδόματα από τη σχετική λίστα.