Ζαχαροπλαστική χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη από τα χεράκια σας!

Χάρη στην ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων Sweet & Balance χωρίς ζάχαρη, χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, προσφέρεις  υγιεινές και ισορροπημένες γεύσεις για όλους!
giotis-sweet-and-balance_600_400
giotis-sweet-and-balance_600_400
Το να φτιάχνεις με τα χέρια σου γλυκά κεράσματα για την οικογένειά σου είναι άλλη μια χειρονομία αγάπης!
Φτιάχνοντας όμως ισορροπημένα γλυκά χρησιμοποιώντας προϊόντα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη δείχνεις ακόμα περισσότερο τη φροντίδα σου προς τους αγαπημένους σου, αφού και τους γλυκαίνεις και τους βοηθάς να μην ξεφεύγουν από την ισορροπημένη διατροφή τους!
Και οι επιλογές είναι πάρα πολλές, χάρη στην πρώτη ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων Sweet & Balance:
– Με την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια έχεις ένα μοναδικό «εργαλείο» στα χέρια σου. Για να φτιάξεις τάρτες, γλυκίσματα ψυγείου με μπισκότα χωρίς ζάχαρη, τούρτες ή ό,τι άλλο φανταστείς με κρέμα!
– Μήπως θέλεις και κάτι σοκολατένιο; Μους σοκολάτας, που μπορείς να την απολαύσεις σκέτη ή να την χρησιμοποιήσεις σαν κρέμα για να φτιάξεις τις δικές σου τούρτες και γλυκίσματα. Επίσης μην ξεχνάς και τις σοκολάτες Sweet & Balance, bitter ή γάλακτος, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στη ζαχαροπλαστική.
– Τι λες, Μιλφέιγ ή Tσηζκέικ φράουλα; Και όμως γίνεται… και τα δύο τόσο νόστιμα και λαχταριστά, με λιγότερες από 130 θερμίδες … δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις!
– Και φυσικά υπάρχει και το γλυκαντικό Sweet & Balance σε σκόνη, που σου προσφέρει γλυκύτητα στις δημιουργίες σου χωρίς τις θερμίδες της ζάχαρης. Χρησιμοποίησέ το όπως τη ζάχαρη, ψήσε το ή ανακάτεψέ το σε ό,τι κι αν φτιάχνεις.
Διάλεξε το δικό σου γλυκό που θα ετοιμάσεις και θα μοιραστείς με όσους αγαπάς και θέλεις να τους «μυήσεις» στην ισορροπημένη απόλαυση!
Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Ασβέστιο και εγκυμοσύνη
Περισσότερα

Ασβέστιο και βιταμίνη D προφυλάσσουν από το υψηλό σάκχαρο στην εγκυμοσύνη

Η χορήγηση συμπληρώματος ασβεστίου και βιταμίνης D σε γυναίκες με σακχαρώδη διαβήτη κύησης, σχετίζεται με σημαντική βελτίωση δεικτών μεταβολισμού των υδατανθράκων και των λιπιδίων σύμφωνα με νέα μελέτη