Ζυμαρικά "Ζωγράφος", για μια υγιεινή διατροφή

Τα Ζυμαρικά Ζωγράφος αποτελούν μια ιδανική επιλογή για τους υπέρμαχους της σωστής διατροφής, με πολλές πρωτείνες, λίγους υδατάνθρακες και ελάχιστες θερμίδες!
ζυμαρικά "ζωγράφος"
ζυμαρικά “ζωγράφος”
Τα Ζυμαρικά Ζωγράφος αποτελούν μια ιδανική επιλογή για τους υπέρμαχους της σωστής διατροφής.
Είναι μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών, καθώς περιέχουν 20% φυτικές πρωτεΐνες. Υψηλής διαθρεπτικής αξίας, περιέχουν λιγότερους υδατάνθρακες από τα κοινά ζυμαρικά, και έχουν μόνο 1 θερμίδα ανά γραμμάριο βρασμένου ζυμαρικού!
Είναι ιδανικά για όσους θέλουν να μειώσουν τους υδατάνθρακες της δίαιτάς τους (όπως οι διαβητικοί), αλλά και για εκείνους που θέλουν να αυξήσουν τις πρωτεΐνες που λαμβάνουν με την διατροφή τους (όπως οι αθλούμενοι και γενικά τα άτομα με αυξημένες πρωτεϊνικές ανάγκες).
Τα ζυμαρικά ΖΩΓΡΑΦΟΣ κυκλοφορούν σε 3 είδη ζυμαρικών σε συσκευασίες 500 γραμ (Σπαγγέτι Νο 10, Μέτριο Νο 6 και Λαζάνι Νο 1), καθώς και σε 3 είδη πάστας (κοφτό μακαρονάκι Νο 2, Κριθαράκι Νο 25 και Ρυζάκι Νο 26).
Η εταιρεία “ΖΩΓΡΑΦΟΣ” είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία, που από το 1895 έχει πλούσια παράδοση, ενεργό και ποιοτικό παρόν και υψηλούς στόχους για το μέλλον. Συνεχίζει να προσφέρει στον καταναλωτή ειδικά διαιτητικά τρόφιμα, με λιγότερες θερμίδες, προϊόντα που συνδυάζουν την άριστη ποιότητα, την καλή γεύση και ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις των σημερινών καταναλωτών.
Διατηρεί ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά, και δίνει πάντοτε προτεραιότητα στη διατήρηση της υψηλής και σταθερής ποιότητας των προϊόντων της σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές.
Περισσότερα για την εταιρεία θα βρείτε εδώ , και εδώ μπορείτε να εξερευνήσετε νόστιμες συνταγές με τα ζυμαρικά “Ζωγράφος”!
Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα