Το ΡΙΦΙΦΙ ανανεώνει το γευστικό προφίλ του και μας συστήνει το καινοτόμο menu του Chef Στέλιου Αποστόλου! Με έμφαση στην ποιοτική ελληνική κουζίνα, τα φρέσκα αγνά υλικά και τα τοπικά και εποχιακά ελληνικά προϊόντα, εισάγει την καινοτόμα τεχνική μαγειρέματος σε κενό αέρος -που εγγυάται συναρπαστικά αποτελέσματα σε υφή, γεύση και άρωμα, και εξασφαλίζει τη διατροφική αξία των πιάτων, διατηρώντας τα ιχνοστοιχεία και τις βιταμίνες!
Δείτε περισσότερα εδώ!
Σχετικά άρθρα
Wild in the City
Η ιδέα ήταν απλή: Να χρησιμοποιηθούν ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες υψηλής θρεπτικής αξίας για την παρασκευή ζυμών. Πούδρα από…
Καφέ Εστιατόριο Pure Bliss
Ένας ιδιαίτερος και καλαίσθητος χώρος στο κέντρο της Αθήνας. Φρέσκοι βιολογικοί χυμοί, καφές, τσάι, βιολογικά γλυκά όπως μηλόπιτα,…
2μαζί
Σε μια εποχή που το ῾εγώ῾ προτάσσεται ως η σημαντικότερη αξία, το 2Μαζί επαναφέρει στο προσκήνιο τη χαρά…
Μελίλωτος
Γευστικά πιάτα και ιδιαίτερες γεύσεις με βιολογικά κατά κύριο λόγο υλικά από πολλά μέρη της Ελλάδας. Το εστιατόριο…