Ομάδες Εκπαίδευσης Διατροφής στο Διαβήτη, από τον ΣΥ.Ν.Ε.Δ.

συνεδ εκπαίδευση
συνεδ εκπαίδευση

Μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια ενημέρωσης και εκπαίδευσης έχει αρχίσει τις τελευταίες μέρες.
Ο Σύλλογος Νέων Ελλήνων Διαβητικών διοργανώνει ομάδες εκπαίδευσης με θέμα τη διατροφή στο διαβήτη.
Οι συμμετέχοντες και οι ημερομηνίες έχουν ήδη αποφασιστεί, και η εκπαίδευση θα γίνει με τη συμμετοχή του Διατροφολόγου Χάρη Δημοσθενόπουλου.
Αναδημοσιεύουμε εδώ το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου:
Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Οι συναντήσεις μας  με τις ομάδες εκπαίδευσης σκοπό έχουν να βοηθήσουν όλους εμάς τους ανθρώπους με Σακχαρώδη Διαβήτη να αποκτήσουμε τις γνώσεις και να εκπαιδευτούμε, ώστε να μπορούμε να καταφέρουμε να ελέγχουμε την πάθηση μας, όπως πρέπει.
Με τη βοήθεια του εξειδικευμένου Διατροφολόγου κου Χάρη Δημοσθενόπουλου, θα μάθουμε μέσα από την πολύτιμη εμπειρία  και γνώση του να εκπαιδευτούμε σωστά στη σωστή Διατροφή και σιγά σιγά να αποκτήσουμε και εμείς την εμπειρία που θα μας επιτρέψει την καλύτερη διαχείρηση του διαβήτη μας, ούτως ώστε να αποκτήσουμε περισσότερη ελευθερία στη ζωή μας με τον διαβήτη και να αποφύγουμε τις επιπλοκές.
Η Διατροφή είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο και βοήθεια στη ζωή μας με το Διαβήτη, γι’ αυτό πρέπει να μάθουμε πως να εντάξουμε την ισορροπημένη διατροφή στην καθημερινότητα μας.

Η Διατροφή στο Διαβήτη μπορεί να είναι μια πλούσια, γευστική και υγιεινή διατροφή και φυσικά αξίζει να την ακολουθήσουμε”,από το βιβλίο του κ.Χάρη Δημοσθενόπουλου “ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ”.

Ένα μεγάλο μπράβο στο Σύλλογο, και καλή επιτυχία από εμάς!

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα