Πρωτοπορούν οι δήμοι Αλίμου, Αγίου Δημητρίου και Παλαιού Φαλήρου! Ελπίζουμε και σε άλλες τέτοιες ενέργειες!
Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Smart Care για την ενίσχυση της αυτοδιαχείρισης του Σακχαρώδους Διαβήτη από τους ασθενείς, προσελήφθησαν από τους Δήμους Αλίμου, Αγίου Δημητρίου και Παλαιού Φαλήρου δέκα (10) επαγγελματίες υγείας.
Από τα τέλη Φεβρουαρίου 2015, δύο διατροφολόγοι, τρεις διαβητολόγοι και πέντε νοσηλευτές θα συνεργάζονται με 210 κατοίκους – ασθενείς των τριών δήμων και τις οικογένειες τους, ώστε να παρακολουθήσουν σε ατομική βάση τους ασθενείς και ακολούθως να εκπονήσουν σχέδια διαχείρισης της νόσου.
Πηγή: dikaiologitika.gr
Σχετικά άρθρα
'Ερχεται το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σύγχρονης Διαβίωσης
Για τρεις ημέρες, στο Πάρκο «Τρίτση» στο Ίλιον. Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σύγχρονης Διαβίωσης «έρχεται» στην Αθήνα , για…
Στη Θεσσαλονίκη, 27-30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το 31ο Συνέδριο της NEURODIAB
Στη Θεσσαλονίκη, 27 – 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το 31ο Συνέδριο της NEURODIAB, της Ομάδας Μελέτης της Ευρωπαϊκής…
100 συνταγές για να ζήσετε καλά με το διαβήτη σας
Το έργο αυτό έχει σκοπό να προσφέρει στους διαβητικούς, με όλο το σεβασμό στους κανόνες διατροφής τους, καθημερινά γεύματα, βελτιωμένα για οικογενειακές γιορτές, ή για την ευκαιρία μιας πρόσκλησης σε δείπνο... χωρίς να βλάψουν την υγεία τους.
Η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan σας περιμένει να γνωριστείτε από κοντά
Σε ένα εντυπωσιακό pop-up event στο 2ο επίπεδο του The Mall Athens.