Crumble μήλου και φράουλας!

Canderel Crumble Μηλου

Ένα γλύκισμα με φρουτένια γεύση και τραγανή επικάλυψη!
Θερμιδική αξία: 291 θερμίδες ανά άτομο και 26 γραμμ. υδατάνθρακες
(Μειωμένη θερμιδική αξία κατά 32 % σε σχέση με την κλασική συνταγή)
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20-30 λεπτά
Δυσκολία: Εύκολο
Κόστος: Μέτριο κόστος
Υλικά για 4 άτομα

  • 250 γραμμ. φράουλες
  • 3 μεγάλα μήλα
  • 1 κ.σ. κρυσταλλική σκόνη Canderel Green

Για το crumble

  • 70 γραμμ. αλεύρι σίτου
  • 40 γραμμ. κρυσταλλική σκόνη Canderel Green
  • 70 γραμμ. ανάλατο light βούτυρο
  • 70 γραμμ. αλεσμένα αμύγδαλα

Εξοπλισμός
4 μικρές ατομικές φόρμες
Εκτέλεση
1. Πλένουμε, αφαιρούμε τα κοτσάνια και κόβουμε τις φράουλες. Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κύβους. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 ° C (φυσικό αέριο σήμα 6).
2. Ετοιμασία του crumble: Σε ένα μπολ, τοποθετούμε το αλεύρι, την Canderel Green, πολύ κρύο βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια και σκόνη αμύγδαλου. Ζυμώνουμε με τα δάχτυλά μας και στη συνέχεια θρυμματίζουμε το μείγμα ώστε να πάρει τη μορφή της άμμου.
3. Σε 4 ατομικά φορμάκια, απλώνουμε μια στρώση φράουλες, και στη συνέχεια, μια στρώση μήλα. Πασπαλίζουμε με Canderel Green και καλύπτυμε με το crumble.
4. Ψήνουμε και μαγειρεύουμε για 20-30 λεπτά, έως ότου το γλυκό να πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα και να είναι τραγανό. Αφαιρούμε από το φούρνο και το απολαμβάνουμε ζεστό ή κρύο.
Συμβουλή: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα φρούτα, όπως κεράσια, σταφύλια!
ΣΥΝΟΛΟ ORAC ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ: 5.783 (In Vitro Μέτρηση)

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα