ΔΕΒΕ: Ανοιχτή Ημερίδα για το κοινό σε θέματα του διαβήτη, στις 7/6 στην Κατερίνη

ΔΕΒΕ: Ανοιχτή Ημερίδα για το κοινό σε θέματα του διαβήτη, στις 7/6 στην Κατερίνη - Glykouli.Gr

Στα πλαίσια της Επιστημονικής της Εκδήλωσης στην Κατερίνη, με θέμα “Νεότερα Δεδομένα στην Αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη” (5-6 Ιουνίου, Ξενοδοχείο DION, Λιμάνι Λιτόχωρου, Περιοχή Γρίτσα), η Διαβητολογική Εταιρεία Βορείου ΕλλάδοςΔ.Ε.Β.Ε. μας προσκαλεί σε ανοιχτή Ημερίδα για το Κοινό, την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο ΕΚΑΒΗ, στο Κέντρο της Κατερίνης.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, και οι ομιλίες θα έχουν τα εξής θέματα:
“Μύθοι και αλήθειες για την διατροφή στον Διαβήτη”, “Ο ρόλος της άσκησης στον Σακχαρώδη Διαβήτη”, “Συνολική αντιμετώπιση των παραγόντων κινδύνου των διαβητικών ασθενών: παχυσαρκία – καθιστική ζωή – υπέρταση – λιπίδια – κάπνισμα”, καθώς και “Πρόληψη διαβητικού ποδιού”.
Αναδημοσιεύουμε το Χαιρετισμό του Προέδρου της Δ.Ε.Β.Ε., Τριαντάφυλλο Διδάγγελο:
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσω εκ μέρους της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας (Δ.Ε.Β.Ε.) να συμμετέχετε στην Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: «Νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη» στο πλαίσιο ενημέρωσης και εκπαίδευσης ιατρών, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού και ασθενών σε θέματα Σακχαρώδη Διαβήτη, που θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη στις 5-6 Ιουνίου 2015 στο ξενοδοχείο DION, στην παραλία Λιτοχώρου, στην περιοχή Γρίτσα της Κατερίνης.
Η Επιστημονική Εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κατερίνης και μοριοδοτείται με 6 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης είναι 5 ώρες.
Στο πλαίσιο ενημέρωσης ασθενών σε θέματα με Σακχαρώδη Διαβήτη, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου 2015 Ημερίδα για το κοινό στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο ΕΚΑΒΗ στο κέντρο της Κατερίνης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή σας, η οποία θα συμβάλλει στην επιτυχία της Επιστημονικής Εκδήλωσης.
* Μπορείτε να δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της Εκδήλωσης και της Ημερίδας.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
ΕΟΠΥΥ
Περισσότερα

Κινητοποιήσεις πραγματοποιεί σήμερα ο Συλλόγος Εργαζομένων του ΕΟΠΥΥ για τη μεταφορά της διαχείρισης του Ατομικού Ηλεκτρονικού Φάκελου Υγείας στην ΗΔΙΚΑ ΑΕ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αποκλεισμό του κεντρικού κτηρίου του ΕΟΠΥΥ στην οδό Αποστόλου Παύλου, στο Μαρούσι, πραγματοποίησε ο Πανελλήνιος Σύλλογος…