ΔΕΒΕ: Ανοιχτή Ημερίδα για το κοινό σε θέματα του διαβήτη, στις 7/6 στην Κατερίνη

ΔΕΒΕ: Ανοιχτή Ημερίδα για το κοινό σε θέματα του διαβήτη, στις 7/6 στην Κατερίνη - Glykouli.Gr

Στα πλαίσια της Επιστημονικής της Εκδήλωσης στην Κατερίνη, με θέμα “Νεότερα Δεδομένα στην Αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη” (5-6 Ιουνίου, Ξενοδοχείο DION, Λιμάνι Λιτόχωρου, Περιοχή Γρίτσα), η Διαβητολογική Εταιρεία Βορείου ΕλλάδοςΔ.Ε.Β.Ε. μας προσκαλεί σε ανοιχτή Ημερίδα για το Κοινό, την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο ΕΚΑΒΗ, στο Κέντρο της Κατερίνης.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, και οι ομιλίες θα έχουν τα εξής θέματα:
“Μύθοι και αλήθειες για την διατροφή στον Διαβήτη”, “Ο ρόλος της άσκησης στον Σακχαρώδη Διαβήτη”, “Συνολική αντιμετώπιση των παραγόντων κινδύνου των διαβητικών ασθενών: παχυσαρκία – καθιστική ζωή – υπέρταση – λιπίδια – κάπνισμα”, καθώς και “Πρόληψη διαβητικού ποδιού”.
Αναδημοσιεύουμε το Χαιρετισμό του Προέδρου της Δ.Ε.Β.Ε., Τριαντάφυλλο Διδάγγελο:
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσω εκ μέρους της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας (Δ.Ε.Β.Ε.) να συμμετέχετε στην Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: «Νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη» στο πλαίσιο ενημέρωσης και εκπαίδευσης ιατρών, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού και ασθενών σε θέματα Σακχαρώδη Διαβήτη, που θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη στις 5-6 Ιουνίου 2015 στο ξενοδοχείο DION, στην παραλία Λιτοχώρου, στην περιοχή Γρίτσα της Κατερίνης.
Η Επιστημονική Εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κατερίνης και μοριοδοτείται με 6 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης είναι 5 ώρες.
Στο πλαίσιο ενημέρωσης ασθενών σε θέματα με Σακχαρώδη Διαβήτη, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου 2015 Ημερίδα για το κοινό στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο ΕΚΑΒΗ στο κέντρο της Κατερίνης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή σας, η οποία θα συμβάλλει στην επιτυχία της Επιστημονικής Εκδήλωσης.
* Μπορείτε να δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της Εκδήλωσης και της Ημερίδας.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
υπογλυκαιμία, διαβητης, γλυκουλι, glykouli, glykouligr, diabetes, health, life
Περισσότερα

Ξεκινά το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Ηypo-Resolve , μια πρωτοβουλία ανακούφισης του βάρους και των συνεπειών της υπογλυκαιμίας στον διαβήτη

Το Ηypo-Resolve υποστηρίζεται με χρηματοδότηση 26,8 εκατ. ευρώ. Οι Διαβητικοί στην Ευρώπη φθάνουν τα 60 εκατομμύρια. Στο πλαίσιο του…