ΕΨΑ bio

epsa bio

Οι νέες EΨΑ bio παράγονται από πιστοποιημένο βιολογικό χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού με προσθήκη πιστοποιημένης βιολογικής ζάχαρης στη μονάδα της ΕΨΑ στην Αγριά Βόλου.

Σίγουρα θα κερδίσουν τις καρδιές των απαιτητικών της γεύσης. Για τις ανάγκες της νέας σειράς βιολογικών αναψυκτικών, το χαρακτηριστικό μπουκάλι της ΕΨΑ ντύθηκε με ένα πανέμορφο sleeve, όπου το χαρακτηριστικό βραβείο που κοσμεί όλες τις συσκευασίες της εταιρείας από την Αγριά μοιάζει να αποκαλύπτεται.
Σκίζεται μια χάρτινη σακούλα, όπως αυτές που εξακολουθούν να συσκευάζουν τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά στα παραδοσιακά οπωροπωλεία. Μέσα από αυτό το εύρημα αποκαλύπτεται ότι τα νέα αναψυκτικά EΨΑ bio είναι τόσο κοντά στη φύση και αντλούν την έμπνευσή τους από την ίδια τη ζωή και το περιβάλλον της περιοχής του Βόλου, όπου το brand της ΕΨΑ γεννήθηκε και εξακολουθεί να γράφει ιστορία. Τα νέα αναψυκτικά EΨΑ bio βρίσκονται ήδη στα ράφια επιλεγμένων σημείων πώλησης σε όλη την Ελλάδα και το λανσάρισμά τους υποστηρίχτηκε από έντυπη και τηλεοπτική καμπάνια.
bio Πορτοκαλάδα με ανθρακικό
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΝΕΡΟ, ΖΑΧΑΡΗ*, ΧΥΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 20%*, ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΜΕΣΟ ΟΞΙΝΙΣΗΣ: ΚΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ, ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ: ΑΣΚΟΡΒΙΚΟ ΟΞΥ, ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ.
*ΠΡΟΪΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.
Διατροφικές Πληροφορίες: Θερμίδες 110, Λιπαρά 0g, Νάτριο: 0mg, Υδατάνθρακες:28g εκ των οποίων Σάκχαρα: 28g, Πρωτεΐνες: 0g.
Με βάση δίαιτα 2000 θερμίδων, που αντιστοιχούν στις μέσες ημερήσιες ανάγκες ενός ενήλικα.
bio Λεμονάδα
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΝΕΡΟ, ΖΑΧΑΡΗ*, ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ 7%*, ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ: ΚΟΜΜΙ ΓΚΟΥΑΡ, ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ: ΑΣΚΟΡΒΙΚΟ ΟΞΥ, ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ.
*ΠΡΟΪΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.
Διατροφικές Πληροφορίες: Θερμίδες 104. Λιπαρά: 0g, Νάτριο: 0mg, Υδατάνθρακες:26g εκ των οποίων Σάκχαρα: 26g, Πρωτεΐνες: 0g.
Με βάση δίαιτα 2000 θερμίδων, που αντιστοιχούν στις μέσες ημερήσιες ανάγκες ενός ενήλικα.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΕΨΑ: http://epsa.gr/

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα