Δημιουργικό παιχνίδι για παιδιά στην Εκδήλωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

δημιουργικό παιχνίδι

Στην εκδήλωση που διοργανώνει το GlykouliGr και ο Σύλλογος Νέων Ελλήνων Διαβητικών (ΣΥ.Ν.Ε.Δ), την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, τα παιδιά που θα παραβρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα, να απασχοληθούν δημιουργικά και να γνωρίσουν καινούριους φίλους.
Το δημιουργικό παιχνίδι των μικρών μας φίλων θα αναλάβει η  Eri Bizelina με τη συνεργάτιδά της.
Η κατά κόσμον  Έρη Κουρτέλλη, δουλεύει με παιδιά από το 2004, έχοντας μεγάλη εμπειρία στο κουκλοθέατρο, τις μαριονέτες, το θέατρο σκιών, τη δημιουργική απασχόληση, το θεατρικό παιχνίδι κ.α.
Δείγμα δουλειάς της μπορείτε να δείτε σε αυτό το blog.
Στόχος είναι, τα παιδιά που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση να γνωριστούν μεταξύ τους και να επικοινωνήσουν, να διασκεδάσουν, αλλά και να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες και να διαπαιδαγωγηθούν πάνω σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας. Παίζοντας ομαδικά παιχνίδια, μουσικοκινητικά παιχνίδια, παιχνίδια ρόλων και κουκλοθέατρο, θα φτιάξουν ιστορίες με τους ίδιους πρωταγωνιστές και θα μιλήσουν με τα άλλα παιδιά για τα όνειρα, και τις ελπίδες τους.
Μπαίνοντας στις ιστορίες και βιώνοντας οι ίδιοι τα πράγματα, θα κάνουν καινούργιους φίλους και παράλληλα θα μάθουν για την συνύπαρξη, την επικοινωνία, το σεβασμό, την αποδοχή και την αγάπη.
GlykouliGr
 
 
 

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Άυλη συνταγογράφηση και επεξηγήσεις σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης ειδικής άδειας για τις ευπαθείς ομάδες. Συνεχίζει να υφίσταται ο όρος “αρρύθμιστοι διαβητικοί”. 
Περισσότερα

Άυλη συνταγογράφηση και επεξηγήσεις σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης ειδικής άδειας για τα άτομα που εργάζονται στο δημόσιο και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Συνεχίζει να υφίσταται ο όρος “αρρύθμιστοι διαβητικοί”. 

Διευκρινίσεις σχετικά με την χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού σε υπαλλήλους του δημοσίου που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες Κυκλοφόρησε από το…