Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης, θα μπορούν να κάνουν οι πολίτες στα Δημοτικά Ιατρεία Αλίμου, (Αριστοτέλους 25, 1ος όροφος), από τη Δευτέρα 15 μέχρι και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, και από τις 8 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.
Οι απαντήσεις θα δίνονται άμεσα, την ίδια μέρα, ενώ όποιος επιθυμεί ανάλυση των αποτελεσμάτων, θα μπορεί να κλείνει προγραμματισμένο ραντεβού με τη Διαβητολόγο, Ράνια Ζαχαροπούλου.
Οι μετρήσεις γίνονται στο πλαίσιο εφαρμογής του Ευρωπαϊκού προγράμματος Smart Care και στοχεύουν στην πρόληψη του σακχαρώδους διαβήτη.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αθηνά Μαρίνη στο τηλέφωνο 210-9836956.
Σχετικά άρθρα
Η «απρόβλεπτη» πρωτεΐνη πίσω από το διαβήτη τύπου 1
Μια «απρόβλεπτη» πρωτεΐνη, που λειτουργεί σαν να έχει διχασμένη προσωπικότητα ανάλογα με το στάδιο ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης στο οποίο βρίσκεται, συνδέεται με τον διαβήτη τύπου 1.
Μίνι αντλία για αγωνιστές GLP-1 περιμένει έγκριση από τον FDA για χρήση σε διαβητικούς τύπου 2
Η εταιρία Intracia έχει αναπτύξει μια μίνι-αντλία που τοποθετείται κάτω από το δέρμα για έξι μήνες ώστε να…
Ένα νέο ενέσιμο φάρμακο μπορεί να αποτρέψει τον κίνδυνο διαβήτη τύπου 1 πριν αναπτυχθεί η ασθένεια
Ένα απλό τρύπημα θα μπορούσε σύντομα να αποτρέψει τα άτομα που διατρέχουν κίνδυνο διαβήτη τύπου 1 από το να αναπτύξουν τη νόσο εξαρχής
Πρόγραμμα / Ομιλίες της 2ης Πανελλήνιας Έκθεσης ΑΝΘΕΛΩ «Νέοι τρόποι διατροφής – Νέοι τρόποι ζωής»
2Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΘΕΛΩ “ Νέοι τρόποι διατροφής – Nέοι τρόποι ζωής ” Vegan – Vegeterian – Raw –…