Το ΡΙΦΙΦΙ ανανεώνει το γευστικό προφίλ του και μας συστήνει το καινοτόμο menu του Chef Στέλιου Αποστόλου! Με έμφαση στην ποιοτική ελληνική κουζίνα, τα φρέσκα αγνά υλικά και τα τοπικά και εποχιακά ελληνικά προϊόντα, εισάγει την καινοτόμα τεχνική μαγειρέματος σε κενό αέρος -που εγγυάται συναρπαστικά αποτελέσματα σε υφή, γεύση και άρωμα, και εξασφαλίζει τη διατροφική αξία των πιάτων, διατηρώντας τα ιχνοστοιχεία και τις βιταμίνες!
Δείτε περισσότερα εδώ!
Σχετικά άρθρα
Μελίλωτος
Γευστικά πιάτα και ιδιαίτερες γεύσεις με βιολογικά κατά κύριο λόγο υλικά από πολλά μέρη της Ελλάδας. Το εστιατόριο…
Wild in the City
Η ιδέα ήταν απλή: Να χρησιμοποιηθούν ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες υψηλής θρεπτικής αξίας για την παρασκευή ζυμών. Πούδρα από…
Λάιμ Bistro
Ενας ανετος ζεστος και φιλοξενος χωρος για ολα τα βαλαντια. Ενα αυστηρα χορτοφαγικο εστιατοριο (vegan) με εμφαση την…
Testaccio Organic
Το Testaccio έχει μετατραπεί στην κατεξοχήν foodie συνοικία της Ρώμης, λόγω της πληθώρας των εστιατορίων που έχει και…