Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη προσκαλεί τα μέλη της στην εκδήλωση «Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, από τις 11:00-17:00.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αναψυκτήριο Φραγμα Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, από τις 11.00 ως τις 17.00, και η είσοδος είναι 3€.
Θα παρουσιαστούν γλυκές και αλμυρές συνταγές με άλευρα χωρίς γλουτένη, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα μυστικά της χωρίς γλουτένη αρτοζαχαροπλαστικής.
Δηλώστε συμμετοχή έως 27/2 στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο facebook στην Ιουλία Σπορίδη (julie sporidis) ή στέλνοντας e-mail στο juliekoiliokaki@gmail.com.
Σχετικά άρθρα
Πώς η γενετική επηρεάζει την ανοσία σε ασθενείς με διαβήτη τύπου 1
Νέες πληροφορίες για το πώς οι γενετικοί παράγοντες επηρεάζουν την ανοσολογική απόκριση του οργανισμού στον διαβήτη τύπου 1 δημοσιεύθηκαν στο eLife.
Δελφίνια-γιατροί στον διαβήτη
Εκτός από τον άνθρωπο, τα δελφίνια είναι τα μόνα θηλαστικά που παρουσιάζουν μια φυσική μορφή διαβήτη τύπου 2.…
Επιβεβλημένη η εξατομικευμένη θεραπεία για διαβητικούς
Διαφοροποιούνται οι θεραπευτικές επιλογές ανάλογα με την ηλικία Επιβεβλημένη κρίνεται η εξατομικευμένη θεραπεία για τον κάθε ασθενή…
EASD 2017: Η πρόκληση του διαβήτη για τις εταιρείες και τα συστήματα & η απάντηση της τεχνολογίας
Στρατηγική πρόκληση για όλα τα συστήματα υγείας, αλλά και για τις φαρμακευτικές εταιρείες, αποτελεί πλέον στις ημέρες μας,…