Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη προσκαλεί τα μέλη της στην εκδήλωση «Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, από τις 11:00-17:00.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αναψυκτήριο Φραγμα Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, από τις 11.00 ως τις 17.00, και η είσοδος είναι 3€.
Θα παρουσιαστούν γλυκές και αλμυρές συνταγές με άλευρα χωρίς γλουτένη, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα μυστικά της χωρίς γλουτένη αρτοζαχαροπλαστικής.
Δηλώστε συμμετοχή έως 27/2 στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο facebook στην Ιουλία Σπορίδη (julie sporidis) ή στέλνοντας e-mail στο juliekoiliokaki@gmail.com.
Σχετικά άρθρα
Ο διαβήτης, η φτώχεια και οι πολυεθνικές
Αν θελήσει κανείς να δεί την πραγματική εικόνα της σημερινής παγκοσμιοποιημένης οικονομίας δεν έχει παρά να μελετήσει την…
«Ενημέρωση» μέσω τηλεοπτικής εκπομπής για το διαβήτη τύπου 1 στα παιδιά!
Στο GlykouliGr λάβαμε την παρακάτω επιστολή, την οποία και μας ζήτησαν να δημοσιεύσουμε. Θεωρούμε πως το σχόλιο είναι…
Πρωτεΐνη δίνει νέες ελπίδες για καλύτερη διαχείριση του διαβήτη
Η ινσουλίνη, μια ορμόνη απαραίτητη για τη ρύθμιση του σακχάρου και των λιπιδίων στο αίμα, παράγεται από τα…
Διαφορετικές οι «φυλές» των φαρμακοποιών, διαφορετικοί και οι τρόποι αντιμετώπισης των διαβητικών ασθενών
Του Βασίλη Βενιζέλου «Με τεφτέρια δουλεύαμε, με τεφτέρια δουλεύουμε και τώρα! Τι να κάνω όταν οι περισσότεροι διαβητικοί,…