Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη προσκαλεί τα μέλη της στην εκδήλωση «Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, από τις 11:00-17:00.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αναψυκτήριο Φραγμα Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, από τις 11.00 ως τις 17.00, και η είσοδος είναι 3€.
Θα παρουσιαστούν γλυκές και αλμυρές συνταγές με άλευρα χωρίς γλουτένη, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα μυστικά της χωρίς γλουτένη αρτοζαχαροπλαστικής.
Δηλώστε συμμετοχή έως 27/2 στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο facebook στην Ιουλία Σπορίδη (julie sporidis) ή στέλνοντας e-mail στο juliekoiliokaki@gmail.com.
Σχετικά άρθρα
Μαθητής στις ΗΠΑ αποκλείστηκε από αγώνα κολύμβησης γιατί φορούσε σύστημα καταγραφής γλυκόζης
Μαθητής από το Colorado Springs κατέθεσε γραπτή καταγγελία κατά της Colorado High School Activities Association (CHSAA) όταν αποκλείστηκε…
Νέα στοιχεία υποδηλώνουν ότι ο COVID-19 μπορεί να προκαλεί διαβήτη
Το άρθρο που παραθέτουμε είναι μεταφρασμένο από το έγκυρο site ASweetLife και παρέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το…
Το About a Diabetic είναι η νέα σειρά ντοκυμαντερ για τον διαβήτη
“Αν και υπάρχουν εκατομμύρια διαβητικοί σε όλο τον κόσμο, ο διαβήτης, μερικές φορές, μας κάνει να αισθανόμαστε μόνοι.” …
Με ποιά σειρά θα εμβολιαστούν τα άτομα με χρόνιες παθήσεις
Τη σειρά με την οποία θα εμβολιαστούν οι ασθενείς με χρόνιες παθήσεις ανακοίνωσε η Προέδρος της Εθνικής Επιτροπής…