Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη προσκαλεί τα μέλη της στην εκδήλωση «Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, από τις 11:00-17:00.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αναψυκτήριο Φραγμα Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, από τις 11.00 ως τις 17.00, και η είσοδος είναι 3€.
Θα παρουσιαστούν γλυκές και αλμυρές συνταγές με άλευρα χωρίς γλουτένη, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα μυστικά της χωρίς γλουτένη αρτοζαχαροπλαστικής.
Δηλώστε συμμετοχή έως 27/2 στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο facebook στην Ιουλία Σπορίδη (julie sporidis) ή στέλνοντας e-mail στο juliekoiliokaki@gmail.com.
Σχετικά άρθρα
Η ΠΕΑΝΔ στο πλαίσιο της καμπάνιας «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΑΣ» δημιουργεί το πρώτο συλλεκτικό κόσμημα – Μια καραμέλα
Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνα Κατά Του Νεανικού Διαβήτη μαζί με την Ελένη Τσολάκη, βάζουν στόχο να ομορφύνουν τον κόσμο των παιδιών με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1
Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα στην Ενδοκρινολογία, τον Διαβήτη και τον Μεταβολισμό
Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα στην Ενδοκρινολογία, τον Διαβήτη και τον Μεταβολισμό, 13-15 Ιανουαρίου 2016, Ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθήνα Δείτε εδώ…
Εκδήλωση: «Οι επεμβάσεις που θεραπεύουν το σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2» από τον Σύλλογο της Πάτρας «Ζωή Γλυκιά» και τη ΣυνΔια
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά» και η ΣυνΔια (Συνεργασία για τη Χειρουργική Θεραπεία…
Υλοποίηση προγράμματος ψυχικής υποστήριξης παιδιών και νεαρών ενηλίκων με Σακχαρώδη Διαβήτη και των οικογενειών τους
Μια σημαντική συνεργασία της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ και του Υπουργείου Υγείας για την υλοποίηση προγράμματος ψυχικής υποστήριξης παιδιών και νεαρών