H Lea DeLaria, του Orange is the New Black, μιλά για το διαβήτη της!

lea-delaria-640
lea-delaria-640

Η Lea DeLaria, σταρ του «Orange is the New Black», είναι πλέον κατά πολύ αδυνατισμένη σε σχέση με το πώς τη θυμόμαστε από τα τελευταία επεισόδια της σειράς.
Σε συνέντευξή της αποκάλυψε την αιτία, διατηρώντας πάντα την υπέροχη και κυνική αίσθηση του χιούμορ της!
lea-delaria-1-435
«Αυτό που πρέπει πρώτα να κάνεις, είναι να διαγνωστείς με διαβήτη. Μετά, να πάρεις τα φάρμακα που σου δίνουν για το διαβήτη», είπε στο περιοδικό PEOPLE, κατά τη διάρκεια του ετήσιου δείπνου της Lesbian, Gay, Bisexual & Transgender Community.
Λόγω της ασθένειας και της φαρμακευτικής αγωγής, η DeLaria άρχισε να χάνει βάρος από το προηγούμενο φθινόπωρο.
«Έχω χάσει 23 κιλά από το Σεπτέμβρη! Είναι τρελό!»
Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή με το ρόλο της Σκληροτράχηλης Big Boo στη δημοφιλή σειρά του Netflix, εξήγησε πως προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καινούρια της πραγματικότητα ως διαβητική τύπου 2 – πράγμα το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη μείωση της πρόσληψης υδατανθράκων και ζάχαρης, και την καθημερινή ανάγκη για ενέσεις και χάπια προκειμένου να διαχειρίζεται την ασθένεια.
«Μου είπαν πως μπορώ ή να τρώω πατάτες ή να πίνω μπίρες», είπε η 56χρονη DeLaria. Διάλεξα τη μπίρα! Να ‘μαι λοιπόν. Αυτό είναι.»
Η ηθοποιός μίλησε λίγο και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε πριν διαγνωσθεί με την ασθένεια.
«Νιώθω υπέροχα», είπε. «Αλλά πέρασα έναν ολόκληρο χρόνο να αναρωτιέμαι «Γιατί αισθάνομαι τόσο άσχημα;»
«Ήμουν πάντα πολύ δραστήρια, αλλά για έναν χρόνο αισθανόμουν πολύ περίεργα, δεν καταλάβαινα τι μου συμβαίνει. Από τότε που κάναμε την εξέταση και καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται, όλα έγιναν καλύτερα», εξήγησε. «Και τώρα αποκτώ πίσω την ενεργητικότητά μου. Νιώθω και πάλι πως είμαι ο εαυτός μου, και όλα είναι μια χαρά».
Εντωμεταξύ, η αρραβωνιαστικιά της, Chelsea Fairless, λέει πως τη ζηλεύει για την έλλειψη όρεξής της!
«Ένα: Δεν έχω όρεξη. Δύο: Όταν επιτέλους έχω όρεξη, τρώω μόνο δυο μπουκιές. Τρία: Ό,τι και να τρώω βγαίνει πάλι έξω, λόγω της αγωγής», λέει η DeLaria. H Chelsea λέει «Ζεις το απόλυτο όνειρό μου!» Αλλά δεν είναι και το δικό μου όνειρο –ας είμαστε ειλικρινείς, θα προτιμούσα να έτρωγα μια μπριζόλα!»:
Εξάλλου, ήδη από πριν αδυνατίσει, η DeLaria εστίαζε πάντα στην υγεία και όχι στα εκάστοτε πρότυπα ομορφιάς.
«Το μισώ αυτό. Αυτή η εμμονή που έχουμε με τα αδύνατα σώματα στη βιομηχανία μας και τον κόσμο μας πρέπει να σταματήσει».
orange
Πηγή: www.people.com

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
αναπηρικά επιδόματα
Περισσότερα

Στις 25 κάθε μήνα θα καταβάλλονται από εδώ και στο εξής από τον ΟΠΕΚΑ τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα. Τον Μάιο θα καταβληθούν στις 24.

Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ανακοίνωσε ότι τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα θα καταβάλλονται…