Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για Άτομα με Αναπηρία

ΑΣΕΠ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 8Κ/2017

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 8Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα έξι (186) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).
27 θέσεις απευθύνονται σε άτομα με αναπηρία 50% και άτομα με αδερφό, σύζυγο, τέκνο και τέκνα ΑμεΑ 67% και άνω. Στις θέσείς περιλαμβάνονται θέσεις Γραμματέων και Επιμελητών Δικαστηρίων. 
Για την έκδοση της προκήρυξης και την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.
Δείτε αναλυτικά τις θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της  παραπάνω προκήρυξης εδώ.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Άυλη συνταγογράφηση και επεξηγήσεις σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης ειδικής άδειας για τις ευπαθείς ομάδες. Συνεχίζει να υφίσταται ο όρος “αρρύθμιστοι διαβητικοί”. 
Περισσότερα

Άυλη συνταγογράφηση και επεξηγήσεις σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης ειδικής άδειας για τα άτομα που εργάζονται στο δημόσιο και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Συνεχίζει να υφίσταται ο όρος “αρρύθμιστοι διαβητικοί”. 

Διευκρινίσεις σχετικά με την χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού σε υπαλλήλους του δημοσίου που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες Κυκλοφόρησε από το…