Η Γλυκιά Ατζέντα 2018, αποκτήστε την ΔΩΡΕΑΝ.

Γλυκιά Ατζέντα 2018
φωτογραφία: Studio Foodimage/Drakopoulos G.

Η δικιά μας Γλυκιά Ατζέντα, έφτασε και είναι δωρεάν!
Εδώ μπορείτε να δείτε τα σημεία που θα την βρείτε (εμπλουτίζεται η λίστα καθημερινά)
ή εναλλακτικά μπορείτε να την παραγγείλετε να σας αποσταλεί σπίτι σας.

Με μεγάλη χαρά η ομάδα του Glykouli.gr σας παρουσιάζει την «Γλυκιά Ατζέντα του 2018», την πρώτη ατζέντα στην Ελλάδα για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη! Μια ατζέντα που θα την έχετε πάντα μαζί σας και σίγουρα θα μπει στην καρδιά σας, γιατί είναι η πρώτη δικιά μας ατζέντα και φτιαγμένη από εμάς για εμάς!

Για να παραγγείλετε την Ατζέντα συμπληρώστε εδώ την φόρμα
http://glykouli.gr/agenda2018/
Ή εναλλακτικά μπορείτε να την προμηθευτείτε
και από τους τοπικούς σας Συλλόγους.

 

Τι μπορείτε να κάνετε σε αυτήν την ατζέντα;

Να καταγράφετε τις σκέψεις ή  τα μυστικά σας, να είναι το δικό σας ημερολόγιο που θα γεμίζει την κάθε μέρα από τα συναισθήματά σας.
Να πάρετε ιδέες για να μαγειρέψετε εύκολα και υγιεινά φαγητά από το αγαπημένο μας mamameli.gr. Δώδεκα αλμυρές ή γλυκιές συνταγές, με διατροφικές οδηγίες και συμβουλές, θα χαρίσουν ξεχωριστή γεύση στην καθημερινότητά σας.
Να απολαύσετε τις γλυκιές ιστορίες που έγραψαν μαμάδες με διαβητικά παιδιά ή φίλοι μας με Σακχαρώδη Διαβήτη. Ιστορίες που θα αγαπήσετε, που θα σας κάνουν να γελάσετε, να κλάψετε, να θυμηθείτε, μα πάνω απ’ όλα να πείτε «δεν είμαστε μόνοι. Θα το παλέψουμε!».
Να την ξεφυλλίσετε και να βρείτε επιστημονικά άρθρα για την υγεία, την ψυχολογία, το σεξ, την φροντίδα και πολλά άλλα κείμενα που υπογράφουν διακεκριμένοι γιατροί, ψυχολόγοι ή άνθρωποι που βρίσκονται πάντα δίπλα μας για να μας στηρίζουν.
Αν και μικρού μεγέθους η ατζέντα, για να χωράει στην τσάντα, περιέχει δύο μεγάλα αφιερώματα. Το πρώτο στον αείμνηστο -δικό μας- Νίκο Φιλίππου και το δεύτερο στα Δικαιώματά μας της Ελένης Μπαρμπαλιά.
Φυσικά στις 256 σελίδες της, θα βρείτε τα εορτολόγια, τις φάσεις της σελήνης, τις διευθύνσεις των Συλλόγων σε όλη την Ελλάδα, των Διαβητολογικών ή Ανακουφιστικών Μονάδων και πάρα πολλά άλλα.
Η ατζέντα έγινε με απίστευτη αγάπη και είμαστε σίγουροι ότι θα την λατρέψετε για την πλούσια ύλη της αλλά και γιατί είναι η δικιά μας φωνή, η δικιά μας για 1η φορά στην Ελλάδα, Γλυκιά Ατζέντα!
Kάντε την δική σας εδώ http://glykouli.gr/agenda2018/
Με γλυκούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα του Glykouli.gr
Y.Γ. Ευχαριστούμε θερμά για την φωτογράφιση της Γλυκιάς Ατζέντας, το Studio Foodimage/Drakopoulos G.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα