Άντρας μαχαίρωσε τον πατέρα παιδιού ΑμεΑ επειδή αντιδρά στην ύπαρξη ράμπας μπροστά από το σπίτι του Άντρας μαχαίρωσε τον πατέρα παιδιού ΑμεΑ επειδή αντιδρά στην ύπαρξη ράμπας μπροστά από το σπίτι του
Η ράμπα που χρησιμοποιεί παιδί ΑμεΑ προκειμένου να μετακινείται, έγινε αιτία μαχαιρώματος στη Ρόδο την περασμένη Παρασκευή. Ο Γιώργος Καντής, πατέρας του παιδιού, καταγγέλλει ότι... Άντρας μαχαίρωσε τον πατέρα παιδιού ΑμεΑ επειδή αντιδρά στην ύπαρξη ράμπας μπροστά από το σπίτι του

Η ράμπα που χρησιμοποιεί παιδί ΑμεΑ προκειμένου να μετακινείται, έγινε αιτία μαχαιρώματος στη Ρόδο την περασμένη Παρασκευή.

Ο Γιώργος Καντής, πατέρας του παιδιού, καταγγέλλει ότι ο γείτονάς του τον τραυμάτισε στο στήθος με μαχαίρι γιατί αντιδρά στην ύπαρξη ράμπας μπροστά από το σπίτι του. Όπως αναφέρει:

«η ράμπα τον εμποδίζει να παρκάρει το όχημά του, καθώς το σπίτι του, είναι δίπλα από το δικό μου»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του newpost.gr, ο δράστης, αργά το βράδυ της Παρασκευής, πλησίασε τον Γιώργο Καντή, ενώ αυτός βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, και του χτύπησε το τζάμι. Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση που οδήγησε τους δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια, και στη συνέχεια ο δράστης τραυμάτισε το θύμα με μαχαίρι.

Τη συμπλοκή αντιλήφθηκε ένας γείτονας που βγήκε από το σπίτι προκειμένου να χωρίσει τους δύο άντρες, ενώ αρκετοί διερχόμενοι οδηγοί έγιναν μάρτυρες της συμπλοκής.

Όπως αναφέρει ο κύριος Καντής

«ο δράστης έχει προβληματική συμπεριφορά και τον έχει απειλήσει και στο παρελθόν για την σωματική του ακεραιότητα».

Πηγή: Newsitamea.gr

Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares