Φαίδιμος

εστιατόριο Φαίδιμος
εστιατόριο Φαίδιμος

Το Φαίδιμος είναι το εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη που κάνει τη διαφορά. Με επιλογές για φαγητό χωρίς γλουτένη, είναι το στέκι που έχει συνεπάρει τη συμπρωτεύουσα.  
Το όνομα, δανεισμένο από την αρχαιότητα, συνδυάζει τα ονόματα των ιδιοκτητών, Φαίδρα και Δημήτρης, και προϊδεάζει τον επισκέπτη για τις επιλογές που θα του προσφερθούν.  
Βασισμένο στην παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα, το μενού αλλάζει ανάλογα με τις εποχές, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές πρώτες ύλες που το μαγαζί προμηθεύεται από τοπικούς παραγωγούς. 
Το εστιατόριο έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητό στους Θεσσαλονικείς τόσο για την ποιότητα των γευμάτων που προσφέρει, όσο και για τη διακόσμηση, την οποία έχουν επιμεληθεί οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες. Την τελευταία πινελιά ενός όμορφου περιβάλλοντος βάζει η ρομαντική αυλή στο πίσω μέρος του μαγαζιού. 
 Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Βαλαωρίτου 25,  54625 Θεσσαλονίκη, Τηλέφωνo: 2310-235960, E-mail: info@faidimos.comFacebook: http://www.facebook.com/DiaXoiros/

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
testaccio
Περισσότερα

Testaccio Organic

Το Testaccio έχει μετατραπεί στην κατεξοχήν foodie συνοικία της Ρώμης, λόγω της πληθώρας των εστιατορίων που έχει και…
Περισσότερα

Mamma Tierra

Το μικρό, λευκό εστιατόριο με τις πλούσιες μυρωδιές θα σας προσφέρει χορτοφαγικά πιάτα με πολλά βιολογικά προϊόντα. Διαβάστε…