Healthy Harmony

Healthy Harmony
Healthy Harmony

Η υγιεινή διατροφή στον Πειραιά ακούει στο όνομα Healthy Harmony, σε ένα χώρο που έχει δημιουργηθεί έτσι, ώστε η αρμονία των γεύσεων να αντικατοπτρίζεται στην αρμονία των χρωμάτων και της διακόσμισης.
Το open kitchen salad bar προσφέρει μεγάλη ποικιλία από έτοιμες σαλάτες, αλλά δίνει και τη δυνατότητα να φτιάξει κανείς τη δική του σαλάτα επιλέγοντας από φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά, φρούτα και αλλαντικά.
Το Healhty Harmony διαθέτει το μοναδικό cold pressed juice bar στον Πειραιά, και ένα από τα λίγα στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας ότι οι χυμοί που φτάνουν στο ποτήρι μας δεν έχουν απλά τέλεια γεύση αλλά διατηρούν και τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία τους.
Από το μενού δεν λείπουν και τα γλυκά με λίγα ή καθόλου ζωικά συστατικά και επιδόρπια με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
Επειδή το healhty είναι τρόπος ζωής, το κατάστημα έχει συνεργαστεί με την Κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, Δέσποινα Μαρσέλου, η οποία έχει εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και έτσι διαθέτει ένα ευφάνταστο μενού με επιλογές για όλες τις διατροφικές ιδιότητες.
Τα πρώτης ποιότητας υλικά είναι διαθέσιμα και στο μίνι παντοπωλείο, ενώ δεν είναι σπάνιο να πετύχει κανείς παρουσιάσεις προϊόντων και βιβλίων, αλλά και σεμινάρια διατροφής και υγιεινής διαβίωσης.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Πραξιτέλους 156-158 Κέντρο Πειραιά, Τηλέφωνo: 210 4100201-2, E-mail: healthypiraeus@gmail.comFacebook: https://www.facebook.com/healthyharmonypiraeus/

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

2μαζί

Σε μια εποχή που το ῾εγώ῾ προτάσσεται ως η σημαντικότερη αξία, το 2Μαζί επαναφέρει στο προσκήνιο τη χαρά…
Wagamama-Glykouli.Gr
Περισσότερα

Wagamama

Αλυσίδα ασιατικών εστιατορίων από την Αγγλία, λειτουργούν από το 1992 και τώρα έχουν έρθει στην Ελλάδα να μας…
Vintage Tostou
Περισσότερα

Vintage Tostou

Κουρνιασμένο σε ένα στενάκι της Γλυφάδας, το σαλόνι της αρχόντισσας Tostou, ανοίγει καθημερινά την πόρτα του για να υποδεχτεί…