''ΕΠΟΣ'' Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

epos
epos

Το Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ’’ΕΠΟΣ’’ της Greekpol, είναι πιστοποιημένο από την ελληνική εταιρία επιθεώρησης βιολογικών προϊόντων, ΔΗΩ, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Kανονισμό 2092/91.
Η τέλεια γεύση του και το θαυμάσιο χρυσό χρώμα του το μετατρέπει στην καλύτερη επιλογή και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.
Η ποιότητα του ελαιόλαδου μας, μας επιτρέπει να σας εγγυηθούμε την απόλυτη ικανοποίησή σας.
Η Greekpol είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα διεθνή πρότυπα και με εγκαταστάσεις που τηρούν όλες τις προδιαγραφές συστήματος διαχείρισης ποιότητας, εξασφαλίζοντας άριστες συνθήκες παραγωγής και εμφιάλωσης.
Το Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ’’ΕΠΟΣ’’ κέρδισε το Αργυρό βραβείο στον ετήσιο διαγωνισμό συσκευασίας, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ, στο Ecofestival 2008.
Επίσης η εταιρία έχει κατακτήσει 2 Παγκόσμια βραβεία καλύτερης ετικέτας και είναι η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε στην ελληνική αγορά την συσκευασία “colombo”. Ένα μεταλλικό μπουκάλι 750ml με υψηλή αισθητική αποκλειστικά σχεδιασμένο για να προστατεύει το ελαιόλαδο και τα πλούσια διατροφικά χαρακτηριστικά του.
Σημεία Διάθεσης Προϊόντος:
· Σούπερ Μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
· Σούπερ Μάρκετ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
· Carrefour ΣΥΡΟΥ ΤΗΝΟΥ
· Επιλεγμένα μαγαζιά Βιολογικών Προϊόντων
· Επιλεγμένα σημεία πώλησης λιανικής σε μαγαζιά Αττικής
· Προμηθευτές χονδρικής σε όλη την Ελλάδα – Εστιατόρια – Catering
· Τουριστικά σημεία στα Δωδεκάνησα
Για μεγάλες ποσότητες (>60 Λίτρων) door to door σε ιδιώτες στην Αττική με απόδειξη.
GREEKPOL
Περιοχή Παραγωγής:
Μεσσηνία
Υπεύθυνος:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΙΖΑΣ
Διεύθυνση:
Κοπανάκι Μεσσηνίας, 24003
Τηλ. / Φαξ:
27650 22588, Fax 27650 22589
Email:  info@greekpol.gr
Ιστοσελίδα:  www.greekpol.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Μπύρα χωρίς γλουτένη
Περισσότερα

Μπύρα χωρίς γλουτένη

Η μπύρα που ως γνωστό είναι προϊόν ζύμωσης κυρίως κριθαριού αλλά και διαφόρων δημητριακών δεν θα πρέπει να καταναλώνεται από άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη. Εδώ έρχεται να δώσει λύση η τεχνολογία τροφίμων με την δημιουργία "τροφίμων για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη".