Εύρωστο, πλούσιο και αρωματικό, το Μαύρο τσάι είναι το αυθεντικό δημοφιλές ρόφημα της Β. Ινδίας για αιώνες. Τα βιολογικά μπαχαρικά κανέλα, κάρδαμο, τζίντζερ και γαρύφαλο αναμιγνύονται απαλά με μαύρο τσάι Assam για να συλλάβουν την αρχαία ουσία αυτού του βασιλικού μείγματος.
Συστατικά: μαύρο τσάι*, τζίντζερ*, κανέλα*, γλυκάνισο*, rooibos*, κιχώριο ψημένο*, πιπέρι μαύρο*, γαρύφαλο*, εκχύλισμα κανέλας (φυσικό άρωμα), λάδι τζίντζερ*.
*Προϊόν βιολογικής γεωργίας
Η πρωτοπόρος στον τομέα τσαγιών από μείγματα αρωματικών φυτών και μπαχαρικών YOGI TEA, ξεκίνησε στην Ολλανδία τη δεκαετία του ’70 και μέχρι σήμερα οδηγεί ακόμα το δρόμο στην αγορά τσαγιού, με καινοτόμες ιδέες και ασυνήθιστες γεύσεις.
Οι μοναδικοί συνδυασμοί των περίπου 70 διαφορετικών συστατικών που χρησιμοποιεί η YOGI TEA, δίνουν στα προϊόντα της αμίμητη γεύση. Η μεγάλη ποικιλία διαφορετικών είδη τσαγιών προσφέρονται για όλες τις καταστάσεις της ζωής. Είναι με βάση την αρχαία παράδοση της Αγιουρβέδα και έχουν προσαρμοστεί ανάλογα, ώστε να ταιριάζουν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και τις προσδοκίες των ανθρώπων του σύγχρονου κόσμου.
Όλα τα συστατικά YOGI TEA είναι εξαιρετικής ποιότητας. Όλες οι πρώτες ύλες επανειλημμένα ελέγχονται ως προς τη γεύση, την εμφάνιση και την καθαρότητα κατά τη διάρκεια των διαδικασιών επεξεργασίας και έχουν επίσης δοκιμαστεί σε εξωτερικό ανεξάρτητο εργαστήριο.
Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται από τη YOGI TEA έχουν καλλιεργηθεί σε ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες και διαθέτουν διεθνή πιστοποιητικά: IMO (D), SKAL (NL), KRAV (S), Debio (N), Soil Association (Ηνωμένο Βασίλειο), AB (F).
Σχετικά άρθρα
Φύτρες μπρόκολου: μια υπετροφή με πολλά οφέλη
Τα φύτρα/οι φύτρες μπρόκολου περιέχουν μια συγκεκριμένη γλυκοζινολική ένωση, τη γλυκοραφανίνη, η οποία βρίσκεται σε κενοτόπια μέσα στο…
Αλόη: ένας πολύτιμος σύμμαχος της υγείας σου
Ο πληρέστερος οδηγός για τα οφέλη της αλόης, τις θεραπευτικές της ιδιότητες και όλες τις χρήσεις της
Βιολογικό Μέλι Πεύκου
Μέλι που παράγεται αποκλειστικά στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο και φυσικά στην Ελλάδα. Το 65% της συνολικής παραγωγής μελιού στην Ελλάδα είναι πευκόμελο και προέρχεται από τις μελιτώδεις εκκρίσεις του εντόμου Marchalina hellinica γνωστό ως «βαμβακάδα», «εργάτης» του πεύκου.