Yogi tea Bιολογικό τσάι Black tea

yogi-black-600
yogi-black-600

Εύρωστο, πλούσιο και αρωματικό, το Μαύρο τσάι είναι το αυθεντικό δημοφιλές ρόφημα της Β. Ινδίας για αιώνες. Τα βιολογικά μπαχαρικά κανέλα, κάρδαμο, τζίντζερ και γαρύφαλο αναμιγνύονται απαλά με μαύρο τσάι Assam για να συλλάβουν την αρχαία ουσία αυτού του βασιλικού μείγματος.
Συστατικά: μαύρο τσάι*, τζίντζερ*, κανέλα*, γλυκάνισο*, rooibos*, κιχώριο ψημένο*, πιπέρι μαύρο*, γαρύφαλο*, εκχύλισμα κανέλας (φυσικό άρωμα), λάδι τζίντζερ*.
*Προϊόν βιολογικής γεωργίας
Η πρωτοπόρος στον τομέα τσαγιών από μείγματα αρωματικών φυτών και μπαχαρικών YOGI TEA, ξεκίνησε στην Ολλανδία τη δεκαετία του ’70 και μέχρι σήμερα οδηγεί ακόμα το δρόμο στην αγορά τσαγιού, με καινοτόμες ιδέες και ασυνήθιστες γεύσεις.
Οι μοναδικοί συνδυασμοί των περίπου 70 διαφορετικών συστατικών που χρησιμοποιεί η YOGI TEA, δίνουν στα προϊόντα της αμίμητη γεύση. Η μεγάλη ποικιλία διαφορετικών είδη τσαγιών προσφέρονται για όλες τις καταστάσεις της ζωής. Είναι με βάση την αρχαία παράδοση της Αγιουρβέδα και έχουν προσαρμοστεί ανάλογα, ώστε να ταιριάζουν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και τις προσδοκίες των ανθρώπων του σύγχρονου κόσμου.
Όλα τα συστατικά YOGI TEA είναι εξαιρετικής ποιότητας. Όλες οι πρώτες ύλες επανειλημμένα ελέγχονται ως προς τη γεύση, την εμφάνιση και την καθαρότητα κατά τη διάρκεια των διαδικασιών επεξεργασίας και έχουν επίσης δοκιμαστεί σε εξωτερικό ανεξάρτητο εργαστήριο.
Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται από τη YOGI TEA έχουν καλλιεργηθεί σε ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες και διαθέτουν διεθνή πιστοποιητικά: IMO (D), SKAL (NL), KRAV (S), Debio (N), Soil Association (Ηνωμένο Βασίλειο), AB (F).
 
 

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
canderel
Περισσότερα

Canderel Green

Το νέο φυσικό γλυκαντικό Canderel Green, που παράγεται από φύλλα Stevia, θα διατίθεται τώρα και στην Ελλάδα! Την είδηση ανακοίνωσε η εταιρεία VIAN AE στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διαιτολογίας & Διατροφής.