Άγρια Κάππαρη από τα βράχια της Τήνου στον χυμό της
Από τα βράχια της Τήνου συλλέγομε τα μπουμπούκια των αυτοφυών θάμνων την εποχή της σωστής τους ωρίμανσης. Κατά τη λεπτομερή επεξεργασία τους, μόνο με θαλασσινό αλάτι, η κάππαρη απολύει τον χυμό της, στον οποίο και συντηρείται. Αυτό το πολύτιμο ορεκτικό, που τονώνει τον οργανισμό και καταπολεμά την αναιμία, συνοδεύει εξαιρετικά τά ψάρια, τις σαλάτες και τα αλλαντικά.
TIP: Ένα πανεύκολο και πεντανόστιμο amuse-bouche: Αλείφετε μιά λεπτή στρώση λιαστού πελτέ τομάτας σε λεπτοκομένες φέτες ψωμιού. Στολίζετε με κάππαρη.
Από την εταιρεία ευ ζην.
Άγρια Kάππαρη με καππαρόφυλλα και κρίταμο
Άγρια Κάππαρη από τα βράχια της Τήνου στον χυμό της