Αγκινάρες με κιμά

artichokes-meat
artichokes-meat

Χρήσιμες Πληροφορίες
Μερίδες: 4
Απαιτούμενος Χρόνος: 120′
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
Κόστος: 2/5
Υλικά

  • 6 μεγάλες αγκινάρες
  • 1/2 κιλό κιμά
  • 1/2 νεροπότηρο λάδι
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
1. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε κομμάτια τις αγκινάρες.
2. Στο μεταξύ έχουμε τσιγαρίσει τον κιμά με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι.
3. Τοποθετούμε στο ταψί μια στρώση αγκινάρες, απο πάνω μια στρώση κιμά και ξανά μια στρώση αγκινάρες. Ρίχνουμε λίγο λάδι και αν θέλουμε μπορούμε να περιχύσουμε το φαγητό μας με κρέμα μπεσαμέλ.
4. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.λομό. Το ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για μισή ώρα περίπου.
 

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Raw-Gazpacho1
Περισσότερα

Gazpacho

Η διάσημη κρύα σούπα από την Ισπανία μπορεί να γίνει το απόλυτο δροσιστικό καλοκαιρινό σας σνακ!