Αβοκάντο με καβούρια

avocando
avocando

Χρήσιμες πληροφορίες
Μερίδες: 4
Θερμίδες: 250/ μερίδα
Υδατάνθρακες: 2g/ μερίδα
Απαιτούμενος χρόνος: 25′ + 120′ στο ψυγείο
Βαθμός Δυσκολίας: 1/5
Κόστος: 2/5
Υλικά

  • 2 αβοκάντο των 150 γρ.
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 200 γρ. καβουριού (κονσέρβα)
  • Ένα φυλλαράκι δυόσμος ψιλοκομμένος
  • 100 γρ. άσπρο άπαχο τυρί
  • Μερικά ολόκληρα φυλλαράκια δυόσμου για γαρνίρισμα
  • 100 γρ. χυμός λεμονιού

Εκτέλεση
1. Κόβουμε τα αβοκάντο στα δυο, στο μάκρος. Τα ανοίγουμε, βγάζουμε τα κουκούτσια, αφαιρούμε με κουταλάκι τον καρπό τους και τον τοποθετούμε σε μπολ.
2. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, τον ψιλοκομμένο δυόσμο, το ψαχνό του κάβουριού κομματιασμένο και το άσπρο τυρί καλά δουλεμένο. Ανακατεύουμε το μίγμα και το αλατοπιπερώνουμε.
3. Γεμίζουμε με το μίγμα τις άδειες κούπες των αβοκάντο, τις τοποθετούμε για 2 ώρες στο ψυγείο και τις σερβίρουμε, γαρνίροντάς τες με τα ολόκληρα φυλλαράκια του δυόσμου.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα