Diabecinn® Cholesterol

To Diabecinn Cholesterol περιέχει απόσταγμα κόκκινου ρυζιού και κανέλλας, υδατοδιαλυτής βάσης (ΖΝ112). Έχει θετική επίδραση στο επίπεδο χοληστερόλης, στο επίπεδο σακχάρου στο αίμα και στο μεταβολισμό.
diabeccin-640
diabeccin-640

To Diabecinn Cholesterol περιέχει απόσταγμα κόκκινου ρυζιού και κανέλλας, υδατοδιαλυτής βάσης (ΖΝ112).
Έχει θετική επίδραση στο επίπεδο χοληστερόλης, στο επίπεδο σακχάρου στο αίμα και στο μεταβολισμό.
Η χρήση του Diabecinn Cholesterol ταιριάζει σε μια διατροφή για τη μείωση της χοληστερόλης και έχει θετική επίδραση στην καρδιαγγειακή λειτουργία.
Το κόκκινο ρύζι έχει σημαντική θετική επίδραση στα επίπεδα της Συνολικής Χοληστερόλης, στην LDL-Χοληστερόλη και στο επίπεδο των τριγλυκεριδίων (λιπίδια).
Κανέλλα
Θετική επίδραση στο επίπεδο χοληστερόλης, επίπεδο σακχά­ρου στο αίμα και στο μεταβολισμό για τους διαβητικούς.
Η έρευνα έχει δείξει ότι μετά από 40 ημέρες χρήσης τα επί­πεδα χοληστερόλης μειώθηκαν από 12% έως 26%, το επίπεδο της LDL-Χοληοτερόλης από 7% έως 27% και το επίπεδο τριγλυκεριδίων από 23% έως 30%.
Αντιοξειδωτικά
Τόσο η κανέλλα όσο και το κόκκινο ρύζι έχουν σημαντική αντιοξειδωτική δράση.
Τα αντιοξειδωτικά έχουν μια προστατευτική επίδραση ενά­ντια στην οξείδωση της LDL-Χοληστερόλης. Η οξείδωση της LDL-Χοληοτερόλης καταστρέφει τα αγγειακά τοιχώματα. Τα αντιοξειδωτικά εμποδίζουν το αίμα να συγκεντρωθεί μέσα στο σώμα μας και μειώνει την ποσότητα των ελεύθερων ριζών.
Κόκκινο ρύζι
Μονακολίνες
Ενεργούν κατά τον ίδιο τρόπο με τις στατίνες, αλλά χωρίς τις αρνητικές τοξικές επιδράσεις. Εμποδίζουν την παραγωγή χοληστερόλης στο σώμα με το να εμποδίζουν το απλουστευ­μένο ένζυμο HMG-CoA. Το ένζυμο αυτό ρυθμίζει την παρα­γωγή χοληστερόλης στο συκώτι. Το κόκκινο ρύζι περιέχει 9 διαφορετικά είδη μονακολινών.
Φυτοστερόλες
Περιορίζουν την απορρόφηση χοληστερόλης στα έντερα.
Ισοφλαβόνες
Έχουν μια αγγειακή προστατευτική λειτουργία, δρουν όπως τα αντιοξειδωτικά.
Μη κεκορεσμένα λιπαρά οξέα
Βοηθούν στην μείωση των επιπέδων χοληστερόλης.
Η συνεργεία μεταξύ μονακολινών, ισοφλαβονών, φυτοστερολών και κεκορεσμένων λιπαρών οξέων, πραγματώνει το απο­τέλεσμα μείωσης των επιπέδων της χοληστερόλης.
Το κόκκινο ρύζι δεν είναι τοξικό. Η δόση των μονακολινών είναι χαμηλότερη από ότι με τις στατίνες. Επιπλέον, και οι 4 ουσίες έχουν παρόμοια χημική δομή.
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται:
• Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
• Κατά τη διάρκεια του θηλασμού
• Όταν υπάρχουν προβλήματα με το συκώτι ή τα νεφρά
• Παράλληλα με τις κοινές οτατίνες.
* Εάν κάποιος χρησιμοποιεί φαρμακευτικούς συντελεστές αραίωσης του αίματος, θα πρέπει να μιλήσει πρώτα με έναν γιατρό πριν λάβει το Diabecinn Cholesterol.
Εταιρία: ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΑΕ

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα