ΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΟΥ!

Σας καλούμε όλες και όλους να συμμετάσχετε στην ομάδα εκπαίδευσης των ατόμων με ΣΔ, που στηρίζει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ σε συνεργασία με το GLYKOYLI.GR.

Η εκπαίδευση του ανθρώπου με Σακχαρώδη Διαβήτη είναι αποφασιστικής σημασίας για να μπορέσει να αναλάβει τη διεύθυνση της πάθησής του!

Με την εκπαίδευση, μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις γνώσεις που χρειάζεται για να χρησιμοποιήσει σωστά τα φάρμακα και τις τεχνολογίες, να αξιοποιεί τις μετρήσεις και να αξιοποιεί την καθημερινή του τροφή.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε στην ομάδα εκπαίδευσης των ατόμων με ΣΔ, την οποία στηρίζει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ σε συνεργασία με το GLYKOYLI.GR.

H ομάδα θα αποτελείται απο 10 άτομα (με ινσουλινοεξαρτώμενο ΣΔ/τύπου 1) και θα στηρίζεται, απο έμπειρο εκπαιδευτή, άτομο με ΣΔ, και ιατρό εξειδικευμένο στον ΣΔ.

Οι συναντήσεις θα γίνονται δύο φορές το μήνα και η διάρκεια του προγράμματος είναι 2 με 3 μήνες ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι οι συναντήσεις αυτές θα αποτελλέσουν υποκατάστατο των ιατρικών οδηγιών!

Εκπαιδευτείτε για να μπορέσετε να παίρνετε καθημερινά τις σωστές αποφάσεις για τον Διαβήτη σας – αναλάβετε τη διεύθυνση της πάθησής σας.

Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, με email στο info@glykouli.gr

και στο 6974317059, Ρούλα Λάγιου.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Διακινητές καταδίκασαν σε θάνατο διαβητικό παιδί πετώντας την ινσουλίνη της - Glykouli.Gr
Περισσότερα

Διακινητές καταδίκασαν σε θάνατο διαβητικό κοριτσάκι

Αναδημοσιεύουμε την τρομερή είδηση για το μικρό διαβητικό κοριτσάκι από τη Συρία, που άφησε την τελευταία του πνοή επειδή οι δουλέμποροι πέταξαν στη θάλασσα τις ενέσεις ινσουλίνης της...

Η φρουκτόζη δεν προκαλεί αύξηση του σωματικού βάρους

Λίγη επιπλέον ζάχαρη στη διατροφή δεν μπορεί να προκαλέσει αύξηση του σωματικού βάρους, αρκεί να μειώσετε την κατανάλωση άλλων υδατανθράκων, συμπεραίνει ανασκόπηση που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Annals of Internal Medicine.

υπογλυκαιμία, διαβητης, γλυκουλι, glykouli, glykouligr, diabetes, health, life
Περισσότερα

Ξεκινά το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Ηypo-Resolve , μια πρωτοβουλία ανακούφισης του βάρους και των συνεπειών της υπογλυκαιμίας στον διαβήτη

Το Ηypo-Resolve υποστηρίζεται με χρηματοδότηση 26,8 εκατ. ευρώ. Οι Διαβητικοί στην Ευρώπη φθάνουν τα 60 εκατομμύρια. Στο πλαίσιο του…