ΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΟΥ!

Σας καλούμε όλες και όλους να συμμετάσχετε στην ομάδα εκπαίδευσης των ατόμων με ΣΔ, που στηρίζει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ σε συνεργασία με το GLYKOYLI.GR.

Η εκπαίδευση του ανθρώπου με Σακχαρώδη Διαβήτη είναι αποφασιστικής σημασίας για να μπορέσει να αναλάβει τη διεύθυνση της πάθησής του!

Με την εκπαίδευση, μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις γνώσεις που χρειάζεται για να χρησιμοποιήσει σωστά τα φάρμακα και τις τεχνολογίες, να αξιοποιεί τις μετρήσεις και να αξιοποιεί την καθημερινή του τροφή.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε στην ομάδα εκπαίδευσης των ατόμων με ΣΔ, την οποία στηρίζει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ σε συνεργασία με το GLYKOYLI.GR.

H ομάδα θα αποτελείται απο 10 άτομα (με ινσουλινοεξαρτώμενο ΣΔ/τύπου 1) και θα στηρίζεται, απο έμπειρο εκπαιδευτή, άτομο με ΣΔ, και ιατρό εξειδικευμένο στον ΣΔ.

Οι συναντήσεις θα γίνονται δύο φορές το μήνα και η διάρκεια του προγράμματος είναι 2 με 3 μήνες ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι οι συναντήσεις αυτές θα αποτελλέσουν υποκατάστατο των ιατρικών οδηγιών!

Εκπαιδευτείτε για να μπορέσετε να παίρνετε καθημερινά τις σωστές αποφάσεις για τον Διαβήτη σας – αναλάβετε τη διεύθυνση της πάθησής σας.

Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, με email στο info@glykouli.gr

και στο 6974317059, Ρούλα Λάγιου.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα

Ελπίδες για θεραπεία του διαβήτη χωρίς ενέσεις ινσουλίνης

Τον τρόπο με τον οποίο απορροφάται η ινσουλίνη από τα κύτταρα, διαπίστωσαν Αυστραλιανοί επιστήμονες, γεγονός που μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για την παρασκευή νέων φαρμάκων για τη θεραπεία του διαβήτη που θα χορηγούνται χωρίς ένεση.