Ρεγγίνα Μακέδου: «Δεν ντράπηκα ποτέ για τον διαβήτη μου! Και το ίδιο να κάνεις και εσύ!»

Ρεγγίνα Μακέδου

Μια «επετειακή» ανάρτηση έκανε η Ρεγγίνα Μακέδου το Σάββατο 8 Απριλίου για τα 6 χρόνια που ζει με Διαβήτη τύπου 1 αλλά και όλα τα σοβαρά θέματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει αυτό το διάστημα.

Η γυμνάστρια, που έχει βγει νικήτρια μετά από μια πολύ σκληρή μάχη με τον Καρκίνο, θέλησε στα «γενέθλια» του Διαβήτη της να ευχαριστήσει στο Instagram όλους τους ανθρώπους που τη στήριξαν και την βοήθησαν στα δύσκολα (από την διάγνωση του Διαβήτη μέχρι τη διάγνωσή της με Καρκίνο, τις θεραπείες, τις νοσηλείες και τελικά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών που της χάρισε και πάλι το χαμόγελο) αλλά και να δώσει δύναμη, θέληση και κουράγιο σε άλλους ανθρώπους που ζουν με αυτή την πάθηση.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

regina_makedou 6 ΧΡΟΝΙΑ !!!8/4 διαγνώστηκα με διαβήτη τύπου 1!!!!
Κάπου εκεί άρχισα να καταλαβαίνω τι είναι η υγεία για έναν άνθρωπο!!! Μετρήσεις , ινσουλίνες, υπογλυκαιμίες, υψηλά ζάχαρα , αλλαγές διάθεσης, κούραση, ζαλάδες , και και και πολλά άλλα… είναι εύκολος ο διαβήτης;
Όχι!!!!!
Είναι διαχειρίσιμος; ΝΑΙ!!!!!!!
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όλα αυτά τα χρόνια είναι για τον γιατρό μου!!!! @georgiostsoutsas με εκπαίδευσες , με άκουσες , και μαζί βγάλαμε χημειοθεραπείες και μεταμόσχευση με ζάχαρα σεμιναριακά !!!!
Δεν ντράπηκα ποτε να κάνω δημόσια την ινσουλίνη μου! Δεν ντράπηκα ποτε για τον διαβήτη μου! Και το ίδιο να κανεις και εσυ!
Το είχα ξεχάσει και ο γιατρός μου μου το θύμισε!!!
6 χρόνια με τον διαβήτη με μια ασθένεια που δεν θεραπεύεται απλά μαθαίνεις να ζεις μαζί της!!!
Μάθε τι είναι διαβητης!!!
Βρες σωστό γιατρό που ξέρει τι είναι διαβητης και δεν έχει μείνει 20 χρόνια πίσω!!!
Αφού μπορώ εγώ να ζω φυσιολογικά σίγουρα μπορείς και εσυ !!!
Γιώργο ευχαριστώ για οοοοοοοολα όσα εχεις κάνει για εμένα !!!!

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα