Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 17-04-2013

Θέμα: «Διαβητικό πόδι» Σήμερα στην εκπομπή μας, έχουμε καλεσμένες την κα Μαρία Βαλσαμη, ιατρό ποδολογο και την κα Κατερίνα Καψιμανη, εξειδικευμένη στην αποφόρτιση του Διαβητικού ποδιού. Θα μας βοηθήσουν να μάθουμε τι πρέπει να προσέχουμε και τι πρέπει να κάνουμε στην περίπτωση που έχουμε αλλά και για την περίπτωση που δεν θέλουμε να έχουμε Διαβητικό πόδι. Διαβάστε εδώ το newsletter  

Το τότε είναι τώρα !
Μια φράση που παίζει με το χρονικό παράδοξο, για μια απόφαση που δίστασα να πάρω τότε και τώρα… να ζω τον χειρότερο εφιάλτη μου !
Αν τότε, είχα φροντίσει να ασχοληθώ και να μάθω για το Διαβητικό πόδι, τώρα ίσως να μην με ταλαιπωρούσε τόσο, με κίνδυνο ακόμα και να το χάσω. Και το τώρα γίνεται τότε! γιατί τότε δεν με ένοιαζε να μάθω τι έπρεπε να κάνω.
Ένα υποθετικό όσο και πραγματικό σενάριο για όλους εμάς που έχουμε Σακχαρώδη Διαβήτη, ένα σενάριο που κανένας από εμάς δεν θέλει να είναι ο πρωταγωνιστής, αλλά που είναι πιθανό στον κάθ΄ ένα μας, να βρεθεί σε αυτόν τον ρόλο.
Αυτή η φράση με οδήγησε στην σκέψη ότι όσο και να ξορκίζουμε τις επιπλοκές, αυτές είναι εκεί και μας κουνάνε το δάχτυλο.
Άρα… το τότε είναι τώρα!
Γι΄αυτό τώρα θα μάθουμε για αυτές, ξεκινώντας από την νευροπάθεια και ειδικότερα για το Διαβητικό πόδι.
Σήμερα στην εκπομπή μας Γλυκιές Εμπειρίες, στην παρέα μας έχουμε καλεσμένες την κα Μαρία Βαλσαμη, ιατρό ποδολογο και την κα Κατερίνα Καψιμανη, εξειδικευμένη στην αποφόρτιση του Διαβητικού ποδιού. Θα μας βοηθήσουν να μάθουμε τι πρέπει να προσέχουμε και τι πρέπει να κάνουμε στην περίπτωση που έχουμε αλλά και για την περίπτωση που δεν θέλουμε να έχουμε Διαβητικό πόδι.
Σε όλους εμάς, δίνεται ακόμα μια ευκαιρία να ρωτήσουμε και να μάθουμε.
Γιατί.. το τότε είναι τώρα!
Ραντεβού στις 8 το βράδυ, στον ιντερνετικο ραδιοφωνικό σταθμό Mind Radio.gr
Την εκπομπή μας μπορείτε να την ακούτε από εδώ : http://www.mindradio.gr/play.php?p=nwr
Επίσης τις ερωτήσεις και τα σχόλια σας μπορείτε να τα γράφετε στο Chat της εκπομπής εδώ : http://mindradio.gr/chatwindow.php

Εκπομπή Γλυκιές Εμπειρίες,17/04/13 by Glykouli Gr on Mixcloud

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 02-11-2014 - Glykouli.Gr
Περισσότερα

ΓΛΥΚΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Σκοπός της εκπομπής είναι τόσο να ενδυναμώσει όσο και υποστηριχτικά να ανακουφίσει την κοινότητα των ατόμων με διαβήτη, των παιδιών και των γονέων τους, δημιουργώντας ένα ραδιοφωνικό 2ωρο που σχολιάζει, αναλύει και φιλικά εκτονώνει τη ζωή με τον σακχαρώδη διαβήτη.

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 20-03-2013 - Glykouli.Gr
Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 20-03-2013

Θέμα: «Συνεχής Καταγραφή»
Έχουμε καλεσμένο τον ενδοκρινολόγο Ιατρό, Διευθυντή του Ενδοκρινολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός κ.Χαράλαμπο Βασιλόπουλο.Πατήστε εδώ να διαβάσετε το newsletter της εκπομπής