Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 02-04-2014 Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 02-04-2014
Γνωρίζοντας τη σχέση της ψυχολογίας με τις ασθένειες ειδικά τις αυτοάνοσες όπως πχ διαβήτης τύπου Ι και με αφορμή την παρουσία του Morgan  Goodlander... Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 02-04-2014

Γνωρίζοντας τη σχέση της ψυχολογίας με τις ασθένειες ειδικά τις αυτοάνοσες όπως πχ διαβήτης τύπου Ι και με αφορμή την παρουσία του Morgan Goodlander στην Ελλάδα, έχουμε τη χαρά να τον φιλοξενήσουμε στην εκπομπή μας «Γλυκιές Εμπειρίες» στις 02/04/2014.

Ο Morgan Goodlander είναι διευθυντής του Gestalt Institute of San Francisco και στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που θα έχουμε μαζί του του θα μας παρουσιάσει τις βασικές αρχές της Ψυχοθεραπείας Gestalt και τις ιδέες του για προσωπική ανάπτυξη και ολοκλήρωση.

Ο Morgan Goodlander MA, ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στην Ψυχοθεραπεία Gestalt το 1978, στο Ινστιτούτο Gestalt της Νέας Ορλεάνης. Ύστερα από 10 χρόνια ομαδικής ψυχοθεραπείας και εκπαίδευσης, μεταφέρθηκε στη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια, όπου και ίδρυσε το Ινστιτούτο Gestalt της Σάντα Κρουζ.Το 1998 έγινε διευθυντής του Ινστιτούτου Gestalt του Σαν Φρανσίσκο.

Κατά τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας, σχεδίασε πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα Gestalt με σημαντικούς εκπαιδευτές, από όλο τον κόσμο.

Η Gestalt εκτός από μια σύγχρονη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, είναι μια φιλοσοφία και τρόπος ζωής, που δίνει έμφαση στη συνειδητή επιλογή και ελευθερία, στην αυθεντικότητα και στην παρουσία στο εδώ και τώρα!

 

 

Εκπομπή Γλυκιές Εμπειρίες, 02-04-14 by Glykouli Gr on Mixcloud

 

Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares