Μαρίνα Ασλάνογλου: «Έμεινα ακίνητη στο κρεβάτι δύο μήνες, είχα Διαβήτη κύησης, θρομβοφιλία, έπαθα αποκόλληση»

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Έμεινα ακίνητη στο κρεβάτι δύο μήνες, είχα Διαβήτη κύησης, θρομβοφιλία, έπαθα αποκόλληση»

«Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, έμεινα ακίνητη στο κρεβάτι δύο μήνες, είχα Διαβήτη κύησης, θρομβοφιλία, έκανα ινσουλίνες, έπαθα αποκόλληση. Το χειρότερο με την εγκυμοσύνη μου ήταν ότι πήγα στο νοσοκομείο, γιατί μπορεί να έχανα το παιδί» ανάφερε σε συνέντευξή της η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Για την εξωσωματική γονιμοποίηση

Για την επώδυνη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της μίλησε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Έχασα δέκα κιλά, είχα πάρει βάρος από τις τρεις εξωσωματικές προσπάθειες. Πολλές ορμόνες και φάρμακα, ο γιατρός μου είχε πει ότι θα αργήσω να επανέλθω. Ήρθε ο κορωνοϊός και δεν είχαμε δουλειά, ο μεταβολισμός μου δεν είχε ξεμπλοκάρει μέχρι που αποφάσισα να προσέχω συστηματικά και πήρε μπρος. Πολλές γυναίκες κρύβουν τις εξωσωματικές, το θεωρούν ταμπού» δήλωσε και σμπλήρωσε: «Είναι επώδυνη κατάσταση για τη γυναίκα, γιατί αισθάνεται ότι αυτή φταίει. Το πέρασα κι εγώ, δεν το έβαλα κάτω με την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια, είπα “δεν έχασα τον αγώνα, θα συνεχίσω”».

Η ηθοποιός εξήγησε πως δεν θα δοκίμαζε να κάνει μια τέταρτη προσπάθεια εξωσωματικής, αφού έβαλε τον εαυτό της σε κίνδυνο: «Είχα δώσει στον εαυτό μου το περιθώριο των τριών προσπαθειών. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Εγώ έκανα μέσα σε εννιά μήνες, τρεις προσπάθειες, γιατί είχα βάλει τον οργανισμό μου σε μια διαδικασία, ήταν σε μια ενεργοποίηση και είπα “δεν πρέπει να το αφήσω. Δεν θα ξαναδοκίμαζα τέταρτη φορά, γι’ αυτό δεν έκανα και δεύτερο παιδάκι».

«Είναι επώδυνη κι η διαδικασία του τηλεφωνήματος, όταν σε παίρνουν και σου λένε “δεν είστε έγκυος” κι εσύ κλαις. Την ημέρα που έλαβα το χαρμόσυνο τηλεφώνημα, το προηγούμενο βράδυ έκανα τον πιο γαλήνιο ύπνο της ζωής μου. Ξύπνησα το πρωί κι είπα “κάτι καλό θα γίνει”».

Για την εγκυμοσύνη

Τέλος, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της. «Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, έμεινα ακίνητη στο κρεβάτι δύο μήνες, είχα Διαβήτη κύησης, θρομβοφιλία, έκανα ινσουλίνες, έπαθα αποκόλληση. Το χειρότερο με την εγκυμοσύνη μου ήταν ότι πήγα στο νοσοκομείο, γιατί μπορεί να έχανα το παιδί».

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Βίδρας: Ένας μπαμπάς που… έγινε Ironman και τρέχει για την κόρη του που πάσχει από Διαβήτη τύπου 1

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα