Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 09-10-2013

Η γλυκιά παρέα μαζί με τον φίλο Ιορδάνη Θωμαΐδη μας ενημερώνουν για θέματα υπογλυκαιμίας, μας συντροφέυουν με αγαπημένες μουσικές και μας δίνουν τις «γλυκιές» αστρολογικές προβλέψεις τους. Πατήστε εδώ και ακούστε τηςν εκπομπή. 

Μαζί με τον φίλο Ιορδάνη Θωμαΐδη από την παλαιότερη ομάδα εκπαίδευσης του Ευαγγελισμού και τα παιδιά της γλυκιάς παρεούλας μιλήσαμε για θέματα υπογλυκαιμίας για τα νέα του Διαβήτη και σας κάναμε τις «γλυκές» ζωδιακές προβλέψεις μας. Παίξαμε τραγούδια που είχατε επιλέξει και αφιερώσει σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εκπομπή Γλυκιές Εμπειρίες, 09/10/13 by Glykouli Gr on Mixcloud

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 19-06-2013

Με αφορμή το βιβλίο «Ομαδική Ψυχολογική Παρέμβαση σε ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1», σήμερα στις 8 το βράδυ στην εκπομπή μας Γλυκιές Εμπειρίες, καλεσμένη είναι η Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας – Νομικός, κα Δήμητρα Σούσιουρα

Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 06-03-2013

Θέμα: Αντλία; ή όχι... Ιδού το ερώτημα... Καθόλου απλή η απάντηση, φίλοι συνταξιδιώτες. Να ξεκινήσω τον συλλογισμό μου από τα βασικά. Δεν φοράω αντλία. Θα ήθελα, αλλά ακόμα το σκέφτομαι. Σου λύνει πολλά προβλήματα σύμφωνα με τις έρευνες και τους θεράποντες ιατρούς. Αλλά..