Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 26-02-2014

Θέμα: «Γλυκά παιδιά και γονείς» Ένα ραδιοφωνικό 2ωρο στις «Γλυκιές Εμπειρίες» όπου θα φιλοξενούμε δυο «γλυκά» παιδιά με τους γονείς τους, γιατί ποιος άλλος μπορεί να μιλήσει καλύτερα και ουσιαστικότερα για το πώς είναι να μεγαλώνεις «γλυκά παιδιά»; Διαβάστε εδω το Newsletter της εκπομπής.
Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 26-02-2014 - Glykouli.Gr

Θέμα: «Γλυκά παιδιά και γονείς»
Το να μεγαλώνεις παιδιά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, πόσο μάλλον όταν σου έχουν βγει παραπάνω «γλυκά». Τότε όλα «γλυκαίνουν» υπερβολικά, η αγάπη σου, η προστασία σου, η αγωνία σου. Γονείς με «γλυκά παιδιά» το θέμα της αποψινής εκπομπής.
Ένα ραδιοφωνικό 2ωρο στις «Γλυκιές Εμπειρίες» όπου θα φιλοξενούμε δυο «γλυκά» παιδιά με τους γονείς τους, γιατί ποιος άλλος μπορεί να μιλήσει καλύτερα και ουσιαστικότερα για το πώς είναι να μεγαλώνεις «γλυκά παιδιά»;
Ακούτε την εκπομπή εδώ : http://www.mindradio.gr/play.php
Αν έχετε smartphone ή tablet ακούτε εδώ : http://cent.mindradio.gr:2199/tuQnein/mindradio.pls
Για να συμμετέχετε μέσω chat*: http://mindradio.gr/chatwindow.php
*θα πρέπει η συσκευή σας να υποστήριζε flash

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 06-02-2013

Μαζί μας θα είναι μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία η κα πρόεδρος της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ Αθανασία Καρουνου και ο κος πρόεδρος της ΕΛΟΔΙ Αριστείδης Ράπτης, για να μας ενημερώσουν από πρώτο χέρι όσα συμβαίνουν σήμερα και αφορούν τον Διαβήτη μας αλλά και τα προβλήματα που έχουμε με το κράτος πρόνοιας. Στην παρέα μας θα είναι επίσης η κα Ρούλα Λαγιου και ο κος Κώστας Βουκελατος.

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 02-11-2014 - Glykouli.Gr
Περισσότερα

ΓΛΥΚΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Σκοπός της εκπομπής είναι τόσο να ενδυναμώσει όσο και υποστηριχτικά να ανακουφίσει την κοινότητα των ατόμων με διαβήτη, των παιδιών και των γονέων τους, δημιουργώντας ένα ραδιοφωνικό 2ωρο που σχολιάζει, αναλύει και φιλικά εκτονώνει τη ζωή με τον σακχαρώδη διαβήτη.

Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 06-03-2013

Θέμα: Αντλία; ή όχι... Ιδού το ερώτημα... Καθόλου απλή η απάντηση, φίλοι συνταξιδιώτες. Να ξεκινήσω τον συλλογισμό μου από τα βασικά. Δεν φοράω αντλία. Θα ήθελα, αλλά ακόμα το σκέφτομαι. Σου λύνει πολλά προβλήματα σύμφωνα με τις έρευνες και τους θεράποντες ιατρούς. Αλλά..