Φιλέτο ψάρι με μουστάρδα

psari-moustarda
psari-moustarda

Χρήσιμες Πληροφορίες
Μερίδες: 4
Θερμίδες: 220 / μερίδα
Υδατάνθρακες: 14 / μερίδα
Απαιτούμενος Χρόνος: 30′
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
Κόστος: 2/5
Υλικά

  • 4 φιλέτα ψάρι
  • 1 κ.γ μουστάρδα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 λεμόνι
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
1. Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το δεντρολίβανο και το χυμό από το λεμόνι και μαρινάρουμε για λίγο το ψάρι.
2. Ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
3. Προσθέτουμε το ψάρι, τσιγαρίζουμε λίγο από κάθε πλευρά και αλατοπιπερώνουμε.
4. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε μέχρι να μαλακώσει.
Πηγή: lightsintages.blogspot.gr
 
 

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Raw-Gazpacho1
Περισσότερα

Gazpacho

Η διάσημη κρύα σούπα από την Ισπανία μπορεί να γίνει το απόλυτο δροσιστικό καλοκαιρινό σας σνακ!