Δύο Ημερίδες για το ΣΔ σήμερα, στο Μοσχάτο και τα Χανιά

Δύο Ημερίδες για το ΣΔ πραγματοποιούνται σήμερα σε δύο δήμους της χώρας, τα Χανιά και το Μοσχάτο.
imerida
imerida
Μοσχάτο:
Η κοινωνική εταιρεία Health Rise Up (www.healthriseup.gr) σε συνεργασία µε το “∆ιαβητολογικό Πειραιά – Παχυσαρκία – Μεταβολισµός” (Ηρ. Πολυτεχνείου 33, Πειραιάς, Τηλ:2110123683, www.diavitologiko-peiraia.gr) σας προσκαλούν στην ηµερίδα µε θέµα “Σακχαρώδης Διαβήτης: 14 Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα μιας επιδημίας” .
Η ηµερίδα θα γίνει την Τετάρτη, 19/11/14 από τις 17.00 έως τις 20.00 μ.μ , στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο 2ο όρ. του Πολιτιστικού Κέντρου “Θεόδωρος Αγγελόπουλος”, στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού).
Η ηµερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήµατα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) και του ∆ήµου Μοσχάτου – Ταύρου.
Χανιά:
Ημερίδα με θέμα “Σακχαρώδης Διαβήτης στα Σχολεία” διοργανώνει σήμερα ο Σύλλογος Διαβητικών Κρήτης, σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Ιατρείο του Νοσοκομείου Χανίων, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων και ώρα 5.30μ.μ. έως 8 μ.μ. Θα γίνουν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου αίματος και δωρεάν πελματογράφημα σε όσους επιθυμούν.
Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα