Ευχαριστίες για την Εκδήλωση της 14ης Νοεμβρίου 2014

To Glykouli.gr και ο ΣΥ.Ν.Ε.Δ. ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και όλες εσάς που συμμετείχατε στην εκδήλωσή μας, την Παρασκευή 14 Νοέμβρη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη.
Glykouli Ianos
Glykouli Ianos
Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία 200 και πλέον μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η Eκδήλωση – Τελετή Απονομής Βραβείων του διαγωνισμού «Πες μου μια γλυκιά ιστορία».
Η ομάδα του Glykouli.gr και ο Συλλόγος Νέων Ελλήνων Διαβητικών (ΣΥ.Ν.Ε.Δ.) θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους και όλες εσάς που συμμετείχατε στην Εκδήλωση, είτε με την παρουσία σας ή με τη συγγραφή σας, στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24), την Παρασκευή 14 Νοέμβρη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους ιατρούς και φίλους που πλαισίωσαν το πάνελ της εκδήλωσης, τη Δρ. Ελίνα Γκίκα και τον Δρ. Χάρη Βασιλόπουλο, για την προσφορά γνώσεων και συμβουλών στους ανθρώπους με Διαβήτη.
Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους γιατρούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους: τη Δρ. Γεωργία Κάσση, τον Χάρη Δημοσθενόπουλο, τη Βαρβάρα Βλασσοπούλου, τον Αμπάς Καντρέ και τον Νίκο Μπουντουβή.
Ευχαριστούμε το ζωγράφο, συγγραφέα και Πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Τέχνης και Πολιτισμού, κο Σάντι Νικολαρέα, για την αμέριστη συμπαράσταση του και την απονομή των βραβείων στους νικητές, καθώς επίσης και το Γενικό Γραμματέα του Ινστιτούτου, κο Κωνσταντίνο Χανιά, που απένειμε Βραβείο στην Πρόεδρο του ΣΥΝΕΔ, κα Σπυριδούλα Λάγιου, για το έργο της.
Ευχαριστούμε την ομάδα της «Τροφούπολης» (http://www.trofoupoli.gr/), που με πολλή αγάπη εκπαίδευσαν και ψυχαγώγησαν τους μικρούς μας φίλους για τη σημασία της σωστής διατροφής.
Για την υπέροχη μουσική βραδιά που μας χάρισαν και για την υποστήριξή τους, ευχαριστούμε από καρδιάς τους υπέροχους καλλιτέχνες, Στάθη Δρογώση και Ραλλία Χρηστίδου.
Ευχαριστούμε το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ για την άψογη εξυπηρέτηση, προθυμία και επαγγελματισμό του προσωπικού, που φρόντισαν και συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης, και ιδιαίτερα την κα Κατερίνα Δημάκη .
Ευχαριστίες επίσης θέλουμε να εκφράσουμε και στις εταιρείες που με την προσφορά των προϊόντων τους συνέβαλαν στη δημιουργία του νόστιμου και πολύ προσεγμένου μπουφέ της εκδήλωσης, τη ΖΩΓΡΑΦΟΣ Α.Ε. (http://www.zografosdiet.gr/), τη ΒιοΥγεία Ε.Π.Ε.  (http://goo.gl/vCNMZU), τη Rho Foods (http://www.rhofoods.com/), το biobox.gr  (http://biobox.gr/), το Ζαχαροπλαστείο “Φύσις” (http://www.fisis.eu/), την Αθηναϊκή Ζυθοποιία (http://www.athenianbrewery.gr/) και την ΕΨΑ Α.Ε.  (http://epsa.gr/).
Τέλος, ευχαριστούμε τη μεγάλη χορηγό της εκδήλωσης μας, την εταιρεία Αbbott – Club ΧΑΡΑΖΩ (http://www.abbott.gr/http://www.harazo.gr/) για την άψογη συνεργασία και την ευγενική τους χορηγία, που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της επιτυχίας μας.
Όλοι εμείς που συμμετείχαμε στη διοργάνωση της εκδήλωσης, φυλάμε στην καρδιά μας μια πολύ ιδιαίτερη θέση για τη βραδιά αυτή της Παρασκευής. Ήταν μια διαφορετική γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη • η πρώτη ευκαιρία να μιλήσουμε εμείς για το διαβήτη μας και να ακουστεί η φωνή μας. Πέρα από πετυχημένη, η βραδιά ήταν γι’ αυτό και πολύ συγκινητική.
Η παρουσία και η συμμετοχή όλων σας αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευσή μας, και μια μεγάλη πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας, για να οργανώνουμε όλοι μαζί τέτοιες δράσεις στο μέλλον.
Ελπίζουμε να το απολαύσατε όσο κι εμείς!
Μπορείτε να δείτε εδώ τις φωτογραφίες της εκδήλωσης, και σύντομα θα ανεβάσουμε το βίντεο από όλη τη βραδιά.
Με εκτίμηση,
glykouli_logo_0.jpg
Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα