Ο ΣΥ.Ν.Ε.Δ. στο Μαρούσι την Παρασκευή και το Σάββατο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, ο Σύλλογος Νέων Ελλήνων Διαβητικών (Σ.Υ.Ν.Ε.Δ.) διοργανώνει διήμερη ενημερωτική εκδήλωση στο Μαρούσι.
syned
syned
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (14 Νοεμβρίου), ο Σύλλογος Νέων Ελλήνων Διαβητικών (Σ.Υ.Ν.Ε.Δ.) σας προσκαλεί σε μια διήμερη ενημερωτική εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση στο μείζον θέμα του σακχαρώδους διαβήτη.
Tην Παρασκευή 21 (17:00-20:00) και το Σάββατο 22 Νοεμβρίου (11:30-20:00), μέλη του Σ.Υ.Ν.Ε.Δ. θα βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο AVENUE (Λ. Κηφισίας 41-47, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου) για να συνομιλήσουν με το κοινό σχετικά με την πρόληψη, αντιμετώπιση και διαχείριση του σακχαρώδους διαβήτη, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Η δράση θα μεταδίδεται ζωντανά από την ιστοσελίδα του mindradio.gr.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου, ενώ τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν από τους από εξειδικευμένους επιστήμονες και επιστημονικούς συνεργάτες του Συλλόγου.  Ακόμα, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, θα υπάρχουν εκπλήξεις και για τους μικρούς επισκέπτες!
Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Ηπατίτιδα C
Περισσότερα

Εξέταση για Ηπατίτιδα C για όσους γεννήθηκαν μεταξύ 1945 και 1980, μιας και παραμένει αδιάγνωστο το 80% των ανθρώπων που πάσχουν από τη νόσο

H ανάγκη εξέτασης για την ηπατίτιδα C όλων των ατόμων που έχουν γεννηθεί μεταξύ 1945 και 1980 βρίσκεται στο επίκεντρο της επιτροπής…
Επιδημία γρίπης
Περισσότερα

Ανέτοιμα τα νοσοκομεία για την κορύφωση της επιδημίας της γρίπης. Με 50.000 νέα εμβόλια ελπίζει το Υπουργείο Υγείας να αντιμετωπίσει τη νόσο.

Την έντονη ανησυχία του για την αναμενόμενη κορύφωση της επιδημίας της γρίπης, εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Ο…