Η αμερικανική μπάντα KORN στον αγώνα για τη θεραπεία του διαβήτη!

korn-600

Το αμερικανικό Nu Metal συγκρότημα συνδυάζει τη νέα του καμπάνια προώθησης με τον αγώνα κατά του διαβήτη.
Μπορεί όταν ακούμε το όνομα του Jonathan Davis να φέρνουμε στο μυαλό μας τον επιβλητικό και ιδιαίτερο frontman των KORN, και σίγουρα αυτή η εικόνα δεν είναι λανθασμένη. Ωστόσο, όταν απέκτησε το γιο του η ζωή του άλλαξε. Όχι απλά «μαλάκωσε», αλλά η ζωή του πήρε μια διαφορετική τροπή όταν το παιδί του διαγνώστηκε με την ασθένεια του διαβήτη τύπου 1.
Έτσι, ο leader των KORN αποφάσισε να κάνει κάτι για να βοηθήσει όχι μόνο το γιο του, αλλά και όλα τα διαβητικά παιδιά.
Ο ίδιος και η μπάντα του δημιούργησαν την καμπάνια www.rallysong.com/korn, όπου κανείς μπορεί να δωρίσει χρήματα και να συμβάλλει ενεργά στην έρευνα για την αντιμετώπιση της ασθένειας.
Με τη δωρεά, κάποιος μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα νέο single του συγκροτήματος, εμπνευσμένο από τη μάχη που δίνει ο γιος του Davis, καθώς επίσης και την ευκαιρία να κερδίσει μια επίσκεψη στο ιδιωτικό στούντιο των Korn, και να συνεισφέρει σε ένα κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο τους.

korn-son-420
Jonathan Davis and son

Δείτε εδώ ένα συγκινητικό βίντεο-tribute από τον Jonathan Davis για το γιο του…

 
Πηγή: rockoverdose.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Ο ΠΟΥ προσπαθεί να καθιερώσει την ινσουλίνη ως προεπιλεγμένη θεραπεία για το διαβήτη σε χώρες με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα
Περισσότερα

Ο ΠΟΥ προσπαθεί να καθιερώσει την ινσουλίνη ως προεπιλεγμένη θεραπεία για το διαβήτη σε όλο τον κόσμο

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ανακοίνωσε την έναρξη ενός πιλοτικού προγράμματος ώστε να αναγνωριστεί η ινσουλίνη ως προεπιλεγμένη…