Κοπή Πίτας του συλλόγου ατόμων με διαβήτη Πάτρας "Ζωή Γλυκιά"!

pita600patra
pita600patra

Σε ετήσια Γενική Συνέλευση, σε συνδυασμό με την κοπή πίτας του συλλόγου, θα προχωρήσει το το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά».
«Κατόπιν συνεδριάσεως που έλαβε χώρα την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 17:00 μ.μ στα γραφεία του συλλόγου στην Πάτρα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ», αποφάσισε ομόφωνα να συγκαλέσει τα μέλη του συλλόγου στην ετήσια Γενική Συνέλευση και στην κοπή της πίτας του συλλόγου.
Η Γενική Συνέλευση και η κοπή της πίτας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17:30 στην αίθουσα της Αγοράς Αργύρη στην Αγίου Ανδρέου 12, Πάτρα. Τα μέλη που επίσης θα παραλάβουν και την κάρτα του διαβήτη με τα στοιχεία τους.
Περισσότερες πληροφορίες:
Γούλα Βασιλική (Πρόεδρος Διοικ. Συμβουλίου) – 6983819053
Αλεξάκου Μαρία (Αντιπρόεδρος Α΄Διοικ. Συμβουλίου) – 6932655564
Κοτρώτσος Βασίλης (Αντιπρόεδρος Β΄Διοικ. Συμβουλίου) – 6979967945
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/779190255492146/?ref=notif&notif_t=plan_user_invited
Πηγή: patrapress.blogspot.gr

Total
0
Shares
Related Posts
Nέα μελέτη αμφισβητεί την ασφάλεια των γλυκαντικών
Περισσότερα

Nέα μελέτη αμφισβητεί την ασφάλεια των γλυκαντικών

Πολλοί άνθρωποι, όταν προσπαθούν να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες, στρέφονται σχεδόν αυτόματα στα αναψυκτικά και στα προϊόντα χωρίς ζάχαρη. Η επιλογή αυτή συχνά μοιάζει λογική: λιγότερες θερμίδες, πιο «ελαφριά» αίσθηση, και η εντύπωση ότι πρόκειται για μια πιο ισορροπημένη λύση. Ωστόσο, νέα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν πως η εικόνα ίσως είναι πιο σύνθετη από όσο πιστεύαμε.