Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη προσκαλεί τα μέλη της στην εκδήλωση «Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, από τις 11:00-17:00.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αναψυκτήριο Φραγμα Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, από τις 11.00 ως τις 17.00, και η είσοδος είναι 3€.
Θα παρουσιαστούν γλυκές και αλμυρές συνταγές με άλευρα χωρίς γλουτένη, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα μυστικά της χωρίς γλουτένη αρτοζαχαροπλαστικής.
Δηλώστε συμμετοχή έως 27/2 στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο facebook στην Ιουλία Σπορίδη (julie sporidis) ή στέλνοντας e-mail στο juliekoiliokaki@gmail.com.
Σχετικά άρθρα
Οταν ο διαβήτης μπορεί να «χτυπήσει» την παχυσαρκία!
Το ταξίδι από την ανακάλυψη της ινσουλίνης, στο μέλλον της καταπολέμησης του διαβήτη και της παχυσαρκίας Η σκληρή…
Αγωγή με πρεγκαμπαλίνη για την αντιμετώπιση του περιφερικού νευροπαθητικού πόνου
Η αγωγή με πρεγκαμπαλίνη αποτελεί την αποτελεσματικότερη ως προς το κόστος θεραπευτική προσέγγιση για την αντιμετώπιση του περιφερικού νευροπαθητικού πόνου.
Έρευνα: Το πρωινό προστατεύει από την παχυσαρκία και τον διαβήτη
Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι άνθρωποι που τρώνε πρωινό καθημερινά είναι λιγότερο πιθανό να γίνουν παχύσαρκοι, να εμφανίσουν διαβήτη 2, ή να αυξήσουν το βάρος τους γύρω από την κοιλιά.
Τρίτη 16/4: Kατά του Μισαναπηρισμού: Η φωνή των ΑμεΑ πριν τις εκλογές.
Στην Ελλάδα ζουν πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι με ποσοστό αναπηρίας 50% και άνω, αποτελώντας ένα 10% του…