Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη προσκαλεί τα μέλη της στην εκδήλωση «Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, από τις 11:00-17:00.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αναψυκτήριο Φραγμα Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, από τις 11.00 ως τις 17.00, και η είσοδος είναι 3€.
Θα παρουσιαστούν γλυκές και αλμυρές συνταγές με άλευρα χωρίς γλουτένη, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα μυστικά της χωρίς γλουτένη αρτοζαχαροπλαστικής.
Δηλώστε συμμετοχή έως 27/2 στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο facebook στην Ιουλία Σπορίδη (julie sporidis) ή στέλνοντας e-mail στο juliekoiliokaki@gmail.com.
Σχετικά άρθρα
44ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Σακχαρώδη Διαβήτη
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης, η Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία – Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων διοργανώνει το…
Συνεργασία της Medtronic με την Tidepool
Η Medtronic και η Tidepool, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ως στόχο να αξιοποιήσει κατάλληλα τα δεδομένα…
Ιδρύεται καινούριος Σύλλογος Διαβητικών, στη Λακωνία!
Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν της από 16 Νοέμβριου 2014 πρώτης συγκέντρωσης ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη που έλαβε χώρα…
Γιάννης Μπασκόζος: οι δεσμεύσεις στους ανθρώπους με σακχαρώδη διαβήτη
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 10 και 11 Οκτωβρίου το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνική Ομοσπονδίας Διαβήτη, στο Πόρτο…