Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη προσκαλεί τα μέλη της στην εκδήλωση «Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, από τις 11:00-17:00.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αναψυκτήριο Φραγμα Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, από τις 11.00 ως τις 17.00, και η είσοδος είναι 3€.
Θα παρουσιαστούν γλυκές και αλμυρές συνταγές με άλευρα χωρίς γλουτένη, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα μυστικά της χωρίς γλουτένη αρτοζαχαροπλαστικής.
Δηλώστε συμμετοχή έως 27/2 στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο facebook στην Ιουλία Σπορίδη (julie sporidis) ή στέλνοντας e-mail στο juliekoiliokaki@gmail.com.
Σχετικά άρθρα
Δελτίο Τύπου – Μίλησε Ανοιχτά για τον Διαβήτη σου
Ένας online video διαγωνισμός στο Facebook δίνει το έναυσμα! ΜΙΛΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΟΥ Εκστρατεία Ενημέρωσης &…
3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου & Παχυσαρκίας
Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου και Παχυσαρκίας, διοργανώνει το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της, στο Ξενοδοχείο Miramare, στην…
Ξεκίνησαν οι εγγραφές μελών στο Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας "Ζωή Γλυκιά"
Ο Νεοσύστατος Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ», ιδρύθηκε στην Πάτρα, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για τη…
Αποστελεσματική αντιμετώπιση της νεφρικής ανεπάρκειας σε άτομα που πάσχουν από διαβήτη με Canagliflozin
Ελπίδες για τους ανά τον κόσμο διαβητικούς και νεφροπαθείς φέρνει η ανακοίνωση επιστημόνων στο Παγκόσμιο Συνέδριο Νεφρολογίας στη…