Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη προσκαλεί τα μέλη της στην εκδήλωση «Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, από τις 11:00-17:00.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αναψυκτήριο Φραγμα Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, από τις 11.00 ως τις 17.00, και η είσοδος είναι 3€.
Θα παρουσιαστούν γλυκές και αλμυρές συνταγές με άλευρα χωρίς γλουτένη, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα μυστικά της χωρίς γλουτένη αρτοζαχαροπλαστικής.
Δηλώστε συμμετοχή έως 27/2 στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο facebook στην Ιουλία Σπορίδη (julie sporidis) ή στέλνοντας e-mail στο juliekoiliokaki@gmail.com.
Σχετικά άρθρα
Οδηγία για μείωση στο μισό της ημερήσιας πρόσληψης ζάχαρης
Λονδίνο Τον περιορισμό της κατανάλωσης της ημερήσιας ποσότητας ζάχαρης, σε ποσοστό κάτω από το 10%, προτείνει ο Παγκόσμιος…
ΣΥ.Ν.Ε.Δ.: Ο γύρος του Εθνικού Κήπου – Τρέχουμε για το Διαβήτη
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ (ΣΥ.Ν.Ε.Δ) ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 1 –ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – τκ 14231 -ΤΗΛ: 2102776078 – 6974317059 email…
Στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο Αντίνοος Αλμπάνης παρουσιάζει τον διαβήτη ρεαλιστικά
Ο Αντίνοος Αλμπάνης δίνει στον διαβήτη μια ρεαλιστική θέση στην τηλεόραση
Οι φορείς στους οποίους μπορείτε να χαρίσετε ό,τι δεν χρειάζεστε!
Θέλουμε να γιορτάζουμε την αγάπη και την συνεισφορά στον συνάνθρωπο κάθε μέρα και με κάθε τρόπο! Γι’ αυτό…