Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη προσκαλεί τα μέλη της στην εκδήλωση «Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, από τις 11:00-17:00.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αναψυκτήριο Φραγμα Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, από τις 11.00 ως τις 17.00, και η είσοδος είναι 3€.
Θα παρουσιαστούν γλυκές και αλμυρές συνταγές με άλευρα χωρίς γλουτένη, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα μυστικά της χωρίς γλουτένη αρτοζαχαροπλαστικής.
Δηλώστε συμμετοχή έως 27/2 στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο facebook στην Ιουλία Σπορίδη (julie sporidis) ή στέλνοντας e-mail στο juliekoiliokaki@gmail.com.
Σχετικά άρθρα
Ομάδα εκπαίδευσης για τον Διαβήτη τύπου 1 ξεκινά στον Ευαγγελισμό
Ο σακχαρώδης διαβήτης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια από τις ασθένειες του πολιτισμού μας και όχι άδικα,…
Τρία χρόνια Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού!
Το ΜΚΙΕ κλείνει το Δεκέμβριο τα τρία χρόνια ζωής του, και το γιορτάζει με εθελοντική αιμοδοσία, χριστουγεννιάτικο bazaar και παιδική θεατρική παράσταση!
Μετά από διαμαρτυρίες, επανήλθε η συνταγογράφηση των εξετάσεων για διαβήτη και λιπιδαιμίες!
Διορθώθηκε το πρόβλημα με τη συνταγογράφηση του προσδιορισμού σακχάρου αίματος – γλυκόζης (GL) ανά δείγμα και τον κωδικό Ε78.0 που…
Το μοντέλου του οικογενειακού γιατρού συζητάνε να το περάσουν και στην Ελλάδα αλλά σε λάθος δομές
Ως ένας πολύ αυστηρός gate keeper (φύλακας) έναντι της πρόσβασης των ασφαλισμένων, των ανασφάλιστων και των ασθενών στο…