Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη προσκαλεί τα μέλη της στην εκδήλωση «Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, από τις 11:00-17:00.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αναψυκτήριο Φραγμα Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, από τις 11.00 ως τις 17.00, και η είσοδος είναι 3€.
Θα παρουσιαστούν γλυκές και αλμυρές συνταγές με άλευρα χωρίς γλουτένη, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα μυστικά της χωρίς γλουτένη αρτοζαχαροπλαστικής.
Δηλώστε συμμετοχή έως 27/2 στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο facebook στην Ιουλία Σπορίδη (julie sporidis) ή στέλνοντας e-mail στο juliekoiliokaki@gmail.com.
Σχετικά άρθρα
Ένας εσπρέσο αντί για ένεση ινσουλίνης!
Ένας εσπρέσο μετά το φαγητό μπορεί στο μέλλον να είναι αρκετός για να ρυθμίσει σωστά το επίπεδο του σακχάρου…
Καταγραφή των ελλείψεων των φαρμάκων και των αναλώσιμων του διαβήτη
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ), στο πλαίσιο συνεργασίας της με τον Εθνικό…
Μείωση της συμμετοχής των ασφαλισμένων στα φάρμακα ετοιμάζει το Υπουργείο Υγείας, ποιός όμως θα πληρώσει τη "νύφη";
Αλλαγές στις τιµές των φαρµάκων αλλά και στη συµµετοχή των ασθενών ετοιµάζεται να δηµοσιοποιήσει το προσεχές διάστηµα η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, προκειµένου να ελαφρύνει τις τσέπες των Ελλήνων ασθενών. Τα τελευταία χρόνια…
Τα τελευταία νέα για τη διαβητική κοινότητα από το Newsletter της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ
Τα νέα της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ