"Κοιλιοκάκη και Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου 1", στις 15/3

kavala-600
kavala-600

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα “αγγίζεται” ο συνδυασμός των δύο παθήσεων, της κοιλιοκάκης και του σακχαρώδη διαβήτη!
Αναδημοσιεύουμε την πρόσκληση για την εκδήλωση που διοργανώνει ο σύλλογος Δράση για την Κοιλιοκάκη, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, στο ξενοδοχείο Lucy Hotel, στην Καβάλα.
Αγαπητά Μέλη και Φίλοι,
Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ο σύλλογος Δράση για την Κοιλιοκάκη σας προσκαλεί και σας καλωσορίζει στην Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα “Κοιλιοκάκη και Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου 1” που διοργανώνει στην όμορφη πόλη της Καβάλας.
Ο σύλλογος έχει σκοπό την προβολή και ενημέρωση για τη νόσο της κοιλιοκάκης,την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών και τη βοήθεια στα άτομα που ανακαλύπτουν ότι πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Η Δράση για την Κοιλιοκάκη είναι δημιούργημα της συνεργασίας ανθρώπων που ζουν στη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θράκη και τη Θεσσαλία.
Σκοπός αυτής της Επιστημονικής Εκδήλωσης είναι να ενημερώσει τους πάσχοντες και το οικογενειακό τους πειβάλλον αλλά και τους ιατρούς και όλους τους επαγγελματίες υγείας, για τη συσχέτιση της κοιλικάκης με το σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και τη διαιτητική αντιμετώπιση των πασχόντων από τα δύο αυτά νοσήματα.
Σκοπός μας είναι η άγνοια να αντικατασταθεί με γνώση και επικοινωνία.
Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

kavala-programma1-2
kavala-programma1-2
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα και στο email του συλλόγου, στο F.B, καθώς και στην κυρία Άννα Ρουμελώτου στην Καβάλα.
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/889633827744333/

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Παγκόσμια ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού
Περισσότερα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τιμά την Παγκόσμια ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού με 6 γενναίες γυναίκες

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τις Μάγια Τσόκλη, Ρέα Βιτάλη, Μαρία Πολύζου, Έλενα Μπουζαλά, Ολυμπία Κρασαγάκη και Δανάη Σιώζιου για την Παγκόσμια ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού