Παλαιό Φάληρο: Ενημερωτική ημερίδα για τον διαβήτη

faliro-600
faliro-600

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης σας προσκαλεί στη μεγάλη ενημερωτική ημερίδα “Διαχειρίσου έξυπνα το Διαβήτη σου” που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου 2015, στις 6 μ.μ., στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος).
Την Ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Α. Κονδύλης και η Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου κα. Μ. Ανδρούτσου. Χαιρετισμό επίσης θα απευθύνει ο Διευθυντής του Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου ενώ την ημερίδα θα συντονίσει ο Αντιδήμαρχος Διοικητικού, Οικονομικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Γιάννης Φωστηρόπουλος.
Στην εκδήλωση, που πραγματοποιείται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος ελέγχου του Διαβήτη SmartCare και στο οποίο συμμετέχουν οι Δήμοι Παλαιού Φαλήρου, Αλίμου και Αγίου Δημητριου, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ομιλία ο Διαβητολόγος του Ιατρικού Π. Φαλήρου Δρ. Ιωάννης Ντούπης, σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις στον σακχαρώδη διαβήτη. Ενημέρωση για την πορεία του έργου θα κάνει η αντιδήμαρχος Αγ. Δημητρίου κα. Καντζέλη και η αντιδήμαρχος Αλίμου κα. Δ. Σύρμα.
Σχετικά με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα SmartCare θα υπάρξει παρουσίαση και ενημέρωση από τον κ. Τάσο Ρεντούμη, ενώ θα πραγματοποιηθούν από νοσηλευτές, δωρεάν έλεγχοι διαβήτη και διαβητικού ποδιού.
Η γνωστή καλλιτέχνις Τζούλυ Μασσίνο θα τραγουδήσει και θα μιλήσει για την προσωπική της εμπειρία για το διαβήτη.
Πηγή: vimaonline.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
diabetes_sugar
Περισσότερα

Δωρεάν Σεμινάριο για Διαβητικούς απο εξειδικευμένους εκπαιδευτές

Το Σεμινάριο για Διαβητικούς περιλαμβάνει 12 μαθήματα, από εξειδικευμένους εκπαιδευτές, τα οποία θα γίνουν σε απλή κατανοητή γλώσσα με την δυνατότητα συζήτησης και διευκρίνησης κάθε απορίας.

Άδειες ειδικού σκοπού για τους γονείς και αναστολή συγκεκριμένων συναλλαγών με φυσική παρουσία ανακοίνωσε η κυβέρνηση
Περισσότερα

Άδειες ειδικού σκοπού για τους γονείς και αναστολή συγκεκριμένων συναλλαγών με φυσική παρουσία ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού

Νέα μέτρα για στήριξη της οικονομίας εν όψει της πανδημίας του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας, εστιάζοντας στο…