Ο B.B.King στο νοσοκομείο λόγω του διαβήτη του…

bb-king-640
bb-king-640

Ο μάγος των μπλουζ νοσηλεύτηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας, λόγω αφυδάτωσης που προκλήθηκε από το διαβήτη του.
Η αδιαθεσία που αισθάνθηκε δεν ήταν και τόσο αθώα, και οι γιατροί έκριναν την κατάστασή του σοβαρή.
Ο 89χρονος μουσικός νοσεί από διαβήτη τύπου 2 εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, και αρκετές φορές αυτό του έχει δημιουργήσει διάφορες επιπλοκές. Τον Οκτώβριο που μας πέρασε, είχε μάλιστα αναγκαστεί να ακυρώσει τις επόμενες εμφανίσεις στην περιοδεία του, λόγω αφυδάτωσης και εξάντλησης.
Αυτή τη φορά, η παραμονή του στο νοσοκομείο ήταν σύντομη, και την Τρίτη 7 Απριλίου επέστρεψε στο σπίτι του, με τα εγγόνια και τα παιδιά του.
Ο θρυλικός κιθαρίστας και τραγουδιστής έβγαλε μια ανακοίνωση όπου ευχαριστεί όλους όσους έδειξαν το ενδιαφέρον τους. «Αισθάνομαι πολύ καλύτερα και φεύγω σήμερα από το νοσοκομείο», είπε σε μήνυμά του.
b-b-king

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Ανακοίνωση ΕΟΠΥY σχετικά με την ημερομηνία εκτέλεσης γνωματεύσεων αναλωσίμου υγειονομικού υλικού, σκευασμάτων ειδικής διατροφής και λοιπών ιατροτεχνολογικών προϊόντων

Ο ΕΟΠΥΥ ενημερώνει όλους τους αρμόδιους φορείς τα εξής: “Οι γνωματεύσεις αναλώσιμου υγειονομικού υλικού και σκευασμάτων ειδικής διατροφής…